Skip to main content

Ullna NYHET!

Mästerskapsbana med seasidekaraktär

Mästerskapsbana med seasidekaraktär som ritats av Sven Tumba. Invigdes 1981 av HKH Prins Bertil och har arrangerat SEO 1983-1987, Amatör-VM 1988, SAS Invitational 1998-2001, HP Open 2004. Rankad på plats 44 i Continental Europe av Golf World 2009.

 

Boende

Boende

Bo romantiskt och kungligt

 

Såstaholm Hotell & Konferens 7,2 km från Ullna GK. Det behöver inte vara så svårt att hitta ett perfekt romantiskt hotell i Täby. Välkommen till Sastaholm Hotell & Konferens – ett trevligt alternativ för resenärer som du.
Sastaholm Hotell & Konferens erbjuder gäster en mängd olika bekvämligheter som plattskärms-tv och skrivbord, och tack vare kostnadsfritt wifi är det enkelt att använda internet.
Det här hotellet har en reception som är öppen dygnet runt, rumservice och en dagstidning för att göra din vistelse ännu trevligare. Här finns även en träningsanläggning och frukost. Gäster som kommer med bil har tillgång till fri parkering.

Golf

Golf

Ullna GK

 

Mästerskapsbana med seasidekaraktär som ritats av Sven Tumba. Invigdes 1981 av HKH Prins Bertil och har arrangerat SEO 1983-1987, Amatör-VM 1988, SAS Invitational 1998-2001, HP Open 2004. Rankad på plats 44 i Continental Europe av Golf World 2009.

Den 8 juni 2013 återinvigdes ny Ullna efter uppgradering av Nicklaus Design. Jack Nicklaus vänskap med Sven Tumba har inneburit ett unikt engagemang där ikonen Nicklaus personligen engagerat sig i formgivningen. Nicklaus Design har skapat en golfbana där den gamla sträckningen bevarats men underlag, bevattning, finish och helt nya tee-, landnings- och greenområden skapats.

Förutom greenfee på en fantastisk golfbana i en underbar miljö ingår även lånevagn, startkit med banguide, UGC-broderad value pouch, greenlagare, penna, markeringsknapp, och bagbricka i metall. Access till omkl. rum & uppvärmningsområde ingår också.

Om resmålet

Om resmålet

Passa på att uppleva naturen i Vallentuna

 

I Vallentuna är det lätt att hitta till lugnet. Naturen är aldrig längre än ett stenkast bort och här finns gott om vandringsleder, fritidsaktiviteter och kulturhistoriska platser att upptäcka. Samtidigt är Vallentuna en kommun som satsar stort på kultur.

Sommar i Vallentuna kan vara något alldeles extra. Du kan bada i någon av Vallentunas alla sjöar, vandra någon av alla vackra leder eller besöka någon av de fantastiska platser som Vallentuna har att erbjuda.

3 mil från Stockholms centrum

2,2 mil till Vaxholm

Se fler resmål

Nyfiken på andra resmål?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler resmål >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs