Skip to main content

Costa Blanca - Mar Menor lägenheter longstay

Himmelriket för den flitiga golfaren

Med spel på sex Jack Nicklaus-banor varav en utanför dörren är Mar Menor ett himmelrike för en golfare som vill fly vinterkylan hemma och förlänga golfsäsongen. Här får ni det bekväma med att bo på en resort med service, restauranger, bar och SPA-faciliteter inom området. Dessutom fina ljusa lägenheter som alla har stor balkong och fullt utrustat kök.

Mar Menor lägenheter longstay

Mar Menor lägenheter longstay

Lyxigt resort

Mar Menor öppnade 2005 och inom resorten finns restauranger (bl.a. italienskt, sushi), café, irländsk pub, supermarket, utomhuspool och ett lyxigt spa (ett Spa-kort med fritt nyttjande av avdelningen under en månad kostar €100 och köps på plats). Strax utanför resorten och på bekvämt gångavstånd ligger "boulevarden", en gata med ett antal restauranger och barer som har öppet året om.

Fullt utrustade fräscha lägenheter

Varje lägenhet har ett sovrum, vardagsrum med satellit-TV, badrum, kök med mikrovågsugn, kyl/frys mm, gratis internetuppkoppling, air-condition och balkong/terrass. Alla lägenheter går i fräsch modern stil och är designade av berömda arkitekten Melvin Villaroel. Poolområde finns direkt utanför lägenheterna. Möjlighet finns att uppgradera till lägenhet med två sovrum och två badrum för +1680:- per person. Avståndet från lägenheterna till hotellets reception, poolområde och golfklubb är ca 700 meter.

 

Golf

Golf

Mar Menor

Mar Menor är en öppen, snäll och flack banan som sträcker sig igenom Mar Menor Golf Resorts område. Som vanligt på Jack Nicklausbanorna kommer ni få uppleva vältrimmade fairways, snabba greener en del djupa bunkrar att passera samt några icke allt för besvärande vattenhinder. Banan är lätt att promenera runt och passar utmärkt som en hemmabana under er vistelse i området. Efter avslutad runda hamnar man lätt i golfbaren ett tjugotal meter från flaggan på 18:e green.

Saurines

Saurines karaktär är ökenbana. Här ligger välskötta ondulerande fairways och greener utplacerade bland ökendyner. Kontrollera att du har en wedge med i bagen innan ni tar er till banan, den kan komma till pass på Saurines. En större sjö vid nionde och artonde hålet garanterar en spännande final på er runda på denna banan med lite annorlunda omgivningar. Saurines brukar få bra respons av våra gäster oavsett om det är erfarna eller mindre erfarna golfare på resa. Körtid ca tjugo minuter.

Hacienda del Alamo 

Hacienda del Álamo Golfbana sträcker sig över imponerande 6 000 meter och är känd som den längsta golfbanan i sydöstra Spanien. Dess vyer och omgivande skönhet gör den till en central aktivitet på orten, både för sport och socialt umgänge. Den erbjuder en avslappnad atmosfär som gör att du kan njuta av timmar av golf i harmoni med den omgivande naturen.

 

Mer om resmålet

Klassisk destination med underbara utflykter

Välkomna tillbaka till klassiska Mar Menor på soliga Costa Blanca/Costa Calidas kusten söder om Alicante och Torrevieja. Denna fullutrustade golfanläggning har varit populär bas för frusna Nordeuropéer som söker värme under flera års tid och det är lätt att förstå varför. Det är inte bara klimatet som borgar för en trevlig månad i Spanien. Lägenheterna är moderna, personalen hjälpsam, de sex banorna som ni kan spela alltid i gott skick, restaurangerna på området håller hög klass och på Mar Menor är det alltid folk så Ni hittar enkelt nya vänner. Till de närmsta byarna med butiker och restauranger tar det ca 5 minuter. Kör österut om Ni vill till byn vid havet Los Alcazares eller väster ut om Ni vill följa lokalbefolkningens vardag i Torre Pacheco.

Lägenhet längs med boulevarden

Lägenheter har renoverats på senare år och är modernt möblerade och inhyser stort badrum, vardagsrum, ett till två sovrum och naturligtvis fullt utrustat kök. Alla lägenheter har tv och gratis Intenet. Supermarket finns inom resorten och på gångavstånd når Ni den så kallade "boulevarden" men ett antal restauranger, caféer och barer.

Sex golfbanor

Medlemskap i sex närbelägna golfbanor ingår i paketet. Ni kan spela har mycket golf som helst men en greenfeeavgift på €9/runda/person betalas på plats. Dock inga stora pengar om man jämför med vad en greenfee kostar utan medlemskap. För högsta flexibilitet bokar Ni greenfeen i Pro Shopen på Mar Menor, men vi kan också förboka några rundor innan avresa om så önskas..

Vi backar er hela vägen

Ni kan förvänta Er en skön månad på trivsamma, populära och avslappnande Mar Menor Resort. Vi har inte golfvärdar på plats på denna longstay-destination. Bokar Ni denna destination reser Ni på egen hand men vi finns tillhands från Sverige om Ni behöver hjälp eller råd. Söker Ni sociala arrangemang rekommenderar vi vårt paket till Campoamor i Spanien.

 

Detta paket exkluderar flygresa och transfer men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Se fler resmål

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra longstaypaket i Spanien

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs