Skip to main content

Sotogrande - 4* Aldiana Alcaidesa ALL INCLUSIVE

All inclusive med Gibraltarklippan i bakgrunden 

Väster om Estepona på spanska sydkusten möter ni en grönskande natur, ett lugt tempo och många av Spaniens mest exklusive golfbanor. Med detta paket spelar ni uppskattade guldkornet Alcaidesa Links och Heathlands som kommer erbjuda alla typer av golfare en minnesvärd golfupplevelse. Vyerna är hänförande och banan i ständigt högklassigt skick. Boende sker på tyskägda Hotel Aldiana ca tio miuters shuttle från golfbanan. Här erbjuds ni en kvalitativ buffé med spansk och internationell karaktär till frukost, lunch och middag. Fria drycker i baren och restaurangen ingår.

Vill ni göra en utflykt når ni exempelvis Gibraltar på mindre än en halvtimme.

 

Hotell

Hotell

Hög standard

Hotell Aldiana är ett tyskägt hotell som satsar på att erbjuda en mycket hög standard på sin helpension.
Ni som besökt Robinson Club i Portugal kan skönja likheter i den gigantiska buffé som serveras till frukost, lunch och middag. Det är internationell touch på maten och man kan förvänta sig att det finns något för alla smaker vid alla mål mat. Skillnaden här mot den portugisiska konkurrenten är att dryck även ingår vid sidan av måltiderna då man anamat "all inclusive" trenden (mer information längs ner).

Utrustade rum

Rummen är av god standard och dubbelrummen är av klassisk storlek och inrymmer TV med internationella kanaler, kassaskåp, minibar, luftkonditionering, dusch/badkar och balkong/terrass.

Mat, aktiviter och SPA

På området finns bufférestaurang (ingår i priset) och an a la carte restaurang (mot kostnad), fyra barer, SPA med inomhuspool och bastu som ingår i paketet (behandlingar och massage mot kostnad), 24 timmars öppen reception, diskotek, tennisbanor, utomhuspool (ej uppvärmd) och så har hotellet en egen strand.

Transfer var 30:e minut

Från hotellet går transferbuss för golfare var 30:e minut till Alcidesas klubbhus.

Information

Hotellet domineras fortfarande till stor del av tyska gäster med höga krav på service och kvalitet så vi är säkra på att Ni kommer att trivas. Observera att all personal dock pratar engelska.

Hotellet håller stängt 24 november - 7 februari.

ALL INCLUSIVE KONCEPT:
Bufférestaurangen
07:00 - 10:00 Frukost
10:00 - 11:00 Sen frukost
12:30 - 14:30 Lunch
14:00 - 17:00 Golflunch
19:30 - 21:30 Middag

Barer
10:00 - 01:00 Pool bar
21:00 - 01:00 Vinkällaren
22:30 - 03:00 Pub Blue Dolphin
10:00 - 18:00 Tennis bar

Drycker som ingår: alkoholfria drycker, öl, vin, cocktails, sherry/cognac med mera.
Det finns drycker som inte ingår i all inclusive-sortimentet, oftast märkesdrycker och importerade drycker.

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 dagars fri golf på Alcaidesas båda banor Links och Hethland. Golfvagn ingår till rundorna men golfbil kan vara att rekommendera om inte till alla rundor så vid något tillfälle om de något kuperade banorna känns i benen. Golfbil kan förbokas eller så löser man bilen på plats. Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Alcaidesa Links

Alcaidesa Links är en trevlig seaside bana byggd längs Medelhavets klippor i kuperad terräng, trots namnet klassar vi inte banan som en riktig linksbana även om ingredienser som ljung, vind och hav möter er längs rundan. Banan designades av Peter Alliss och Clive Clark och här kunde man slå ut första gången 1990. 1999 gjorde man dock en del justeringar på banan för att göra den mer bekväm för spelare med högre hcp, det innebar bland annat breddade fairways och ombyggda greener från ondulerande till mindre ondulerade. Det är rekommenderat att ha bra kondition om man vill gå banan eftersom den börjar högt över havet för att sedan fortsätta ner mot stranden och sedan vänder tillbaka upp till klubbhuset och på vissa håll är det ganska långt mellan hålen. Hål 5 till 14 spelas längs kusten och här kan vinden vara en vital faktor att räkna med. En del av hålen längs banan är dolda och man kan lätt göra av med en hel del bollar när man skall över de raviner som finns, dessa är dessutom fyllda med buskage. Det är nog få spelare som klarar bana med ett 3-pack bollar men kvalitén och de fantastiska vyerna över Medelhavet och Gibraltar gör Alcaidesa Links till en given bana att spela. Efter rundan smakar en Cerveza Grande eller Tinto Verano mycket bra på altanen utanför klubbhuset med Medelhavet som fond.

Alcaidesa Heathland

Alcaidesa Heathland är den nyare av de två 18 håls banorna på Alcaidesa Golf Club. Den här banan spelas längre in från kusten och här är vinden från Medelhavet inte lika vital som på systerbanan Links. Dave Thomas är arkitekten till Heathland och han har nyttjat den öppna terrängen på ett trevligt sätt och skapat en banan med breda fairways som inleder  uppe på en platå med hisnade utsikt och sedan ner längs en dal med vattendrag som främsta hinder för att avslutas uppe på platån igen. Banan kan spelas oavsett om man har ett högre hcp då den är relativt förlåtande.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

Till Aldiana Alcaidesa rekomenderar vi alltid hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 8 eller fler resenärer kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert vid intresse.

Se fler resmål

Se fler golfpaket 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden på Costa del Sol

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs