Skip to main content

Puerto Banus - 4* H10 Andalucia Plaza 1 vecka

Hög nivå rakt igenom 

Med detta paket har ni ett av de bästa utgångslägena på solkusten. Boende sker på fräscht hotell på promenadavstånd till Puerto Banus marina som kantas av restauranger, barer, kaféer och i gränderna en gata upp ligger shoppinggatan med exklusiva butiker på rad. Stranden som sträcker sig till öster och väster om marinan bjuder in till avkoppling och bad när vädret tillåter och vattnet är uppvärmt. En taxiresa eller taxibåtresa in till Marbella som ligger strax öster om Puerto Banus ger er ytterligare en dimension av strand, restauranger och nöjen.  Med andra ord finns det massor att göra utanför golfbanan i denna region av kusten som knappt aldrig sover. Inom ett kort köravstånd når ni flertalet av kustens bättre banor. Svenskklassikern Los Naranjos ligger strax norr om hotellet och mästerskapsbanorna Rio Real och Atalaya Park bland andra storheter nås inom en kvarts bilresa.

I Puerto Banus får ni med andra ord allt som här en sol- och nöjessemester till och möjligheten att spela några av solkustens bästa banor.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Boende

Boende

Stadsliv och naturnära

H10 Andalucía Plaza ligger bara 400 meter från Puerto Banús och på gångavstånd från stranden, nöjen, mängder med restauranger, caféer och nattliv.

Modernt boende

Rummen är elegant inredda med moderna möbler och modern konst. I alla rum finns luftkonditionering, en platt-TV med satellitkanaler och en minibar. Vissa rum har utsikt över poolen.

Utsökt mat

En stor diger frukostbuffé serveras i hotellets  restaurang. Mot tillägg kan halvpension bokas, dock finns det ett enormt utbud av restauranger på gångavståd.

Perfekt startpunkt för golfälskaren

H10 Andalucia Plaza är en perfekt utgångspunkt för golf på solkusten med kort köravstånd till mängder med banor och så ett centralt läge för aktiviteter efter rundan.

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 x 18 hål fördelade på Los Naranjos, Rio Real, Atalaya Old och El Paraiso.

Los Naranjos Golf Course

Los Naranjos Golf Course (tillval) är enligt berömda bandesignern Robert Trent Jones "En av mina allra bästa golfbanor". Kanske styrks detta av att banan bl.a. varit värd för Spanish Open vid två tillfällen under 2000-talet. Varierande fairways, stora, snabba, onulerande greener och 97 bunkrar finns att bekanta sig med. Banan mäter 6457 meter och de nio första hålen är mer kuperade och oberäknerliga medan de sista nio är vida och mer vänliga med långa fairways utbredda mellan palmer och apelsinträd. Hcp krav 27 för herrar och 35 för damer. Los Naranjos är en av Here We Go Golfs mest bokade golfbanor och en av de banor som får bäst kritik i Spanien.

El Paraiso

El Paraiso (tillval) är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.

Atalaya Golf Club

Atalaya Golf Club består av två golfbanor där den äldre av de båda, Old Course, byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur. En ganska förlåtande bana där man kan spela säkert eller utmana sig själv. Som på många andra håll möter ni mycket strategiskt placerade bunkar, snabba greer och fairways kantade av olivträd, kaktusar och eucalyptusträd. Arkitekt är 1925 års Tyskla golfmästare och en av landets bästa banritare Bernard von Limburger. Banan är lätt att gå. Par 72 på 6142 meter. HCP men 28, damer 36. Atalaya Old brukar vara en favorit bland våra gäster.

Rio Real

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Puerto Banus ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs