Skip to main content

Alicante - El Plantio

Träningsresa med PRO från Loftahammars GK

El Plantio ligger bara 10 minuter bort med en taxi från flygplatsen Alicante. Här får ni en prisvärd vecka med boende i fräscha moderna lägenheter. Golfen spelas på banan El Plantio, precis utanför dörren. 

 

Boende

El Plantio ★★★★★

De lyxiga lägenheterna ligger alldeles intill golfbanan strax utanför Alicante stad. De är stora och rymliga, fullt utrustade för självhushåll och finns med 2 eller 3 sovrum. Alla lägenheter har stor balkong eller terrass, 2 badrum/toaletter, i köken finns kyl/frys, spis med 4 plattor, ugn och diskmaskin. Här finns även både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetshotellet har reception med dygnet runtservice och ligger vid 5:ans green. Det är knappt 500m till klubbhuset.

Flygplats 7km Stranden 3km
Golfbanan 50m Närmsta affär  
Närmsta stad 6km ( Alicante ) Gym Ja
Utomhuspool Nej Inomhuspool Ja
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 7km
Stranden 3km
Golfbanan 50m
Närmsta affär  
Närmsta stad 6km ( Alicante )
Gym Ja
Utomhuspool Nej
Inomhuspool Ja
Balkong Ja
Wifi Ja

Om resmålet

Om resmålet

Vill du se dig om på stan är det bara 6 kilometer in till Alicante centrum och strandpromenaden. Det är lätt att ta sig dit. Det går lokala bussar regelbundet nere vid stora vägen, ett par 100 meter från hotellet och en taxi kostar ca 15€ enkel väg. Dessutom är det bara ett par kilometer in till ett stort köpcentrum där du bekvämt handlar allt du kan tänkas behöva…

Det är även lätt att ta sig till/från flygplatsen i Alicante, den ligger endast 7km bort. Det smidigaste är att ta en taxi, det tar bara 15 minuter och kostar ca 25€ enkel väg.

Golf

El Plantio

Banan som öppnade 1993 ligger i ett skyddat naturområde och består av en 18-hålsbana par 72, samt en 9-hålsbana par 3. Banan är omgiven av träd och buskar och med en del vattenhinder blir den en utmanande och intressant upplevelse för alla nivåer av golfare. Den omväxlande layouten bjuder på nya lägen varje gång du spelar och det är bra standard på greener och fairways. Klubbhuset är magnifikt och har en trevlig restaurang med stor uteservering. Övningsområden: en bra drivingrange med utslagsplatser från både gräs och matta samt en stor puttinggreen framför klubbhuset.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 50m
HCP-krav 36 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Ja Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 50m
HCP-krav 36
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Ja
Korthål Ja
Restaurang Ja

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs