Skip to main content

Korsör - 4* Comwell Korsör

En kortare utflykt till grannlandet 

Comwell Korsör är beläget direkt vid brofästet mellan Själland och Fyn, enbart en timmes bilfärd från Öresundsbron. Här bor ni flott och gemytligt och spelar golf på populära Korsör Golf Klubb direkt vid hotellet och om så önskas även på Sorö Golf Klubb och Trelleborg Golf Klubb. I paketet ingår stor frukostbuffé och middagar samt ett inträde till SPA-avdelningen. Vi kan utöver bra golf, god mat garantera en riktigt bra service från hotellets personal. Själva orten Korsör erbjuder flertalet restauranger, en del shopping och naturligtvis några äkta Danska ölpubar. Körtiden från Malmö är ca 1 timme och 45 minuter och från Helsinborg ca 2 timmar och 20 minuter inkl. båtresa. 

Boende

Boende

Fransk balkong

På detta Comwell hotell som ligger i natursköna omgivningar bor ni i något av de 134 ljusa rummen, alla med stor dubbelsäng, badrum och terrass eller fransk balkong.

Utsökta revbenspjäll

Hotellets restaurang erbjuder högklasiska rätter som serveras inne i den moderna lokalen eller om vädret tillåter ute på "grillterrassen" där det grillas fisk, revbensspjäll och kotletter ackompanjerad av stor sallads- och tillbehörsbuffé.

SPA

Ni kan också koppla av i hotellets nyrenoverade SPA/poolområde med bastu och bubbelpool eller boka en SPA-behandling.
Spa ingfår inte i paketet utan bokas på plats. 

Golf

Golf

Golf precis intill hotellet

Korsör Golf Klubbs populära golfbana ligger endast 100 m från Hotel Comwell Korsör i idylliska omgivningar med sjöar och skog. Från den något kuperade banan har man vackra utsikter över havet och Korsör. Banan passar de flesta golfare med en del tämligen enkla hål och några riktiga utmaningar.

Underbar utsikt

Sorö Golf Klubb en 18-hålsbana belägen i ett vackert och naturskönt område med utsikt över sjön Tystrup Bavelse.

Fler banor

Trelleborgs Golf Klub i Slagelse, banan ligger endast 10 min med bil från hotellet. Banan är av linkskaraktär i och är byggd i ett böljande landskap.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs