Skip to main content

Padelresa till Lloret De Mar med André Lennberth

Bli en bättre Padelspelare!!

Välkommen till en unik padelresa till Lloret De Mar där du kommer att få möjlighet att utveckla din padel med allt från teknik och taktik samtidigt som du njuter av sol, bad och god mat. Tillsammans med mig kommer du att få träna på några av Spaniens mest fantastiska padelbanor. Så om du vill uppleva en oförglömlig padelresa i en underbar miljö, då är denna resa för dig. Jag ser fram emot att välkomna dig till Lloret De Mar!

 

 

 

Hotell

Centralt boende på Olympic Park 4*

Olympic Park ligger enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös halvpensionsbuffé.

Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal andra aktiviteter. 

Padel Lloret de mar

Med Padeln i Centrum!

Ett bandeja slag ifrån hotellet ligger den alldeles nybyggda anläggningen la Piscina de Lloret med 6 padelbanor av högsta kvalité. Här finns stora möjligheter att arrangera egna tävlingar typ americano elller träningspass för större gruppar.

Om resmålet

Staden full med sportsaktiveter för alla!

Lloret de Mar var från början en liten fiskeby som nu vuxit och blivit ett populärt turistmål. Med ett typiskt medelhavsklimat och klart vatten är stranden en självklar mittpunkt i Lloret de Mar. På senare år har Llorett de Mar blivit ett mecka för för fotboll, handboll, padel, tennis och träningsresor.

Med tid för återhämtning!

 

Om du önskar lite mer lugn och ro under din resa kan du ta en promenad i den vackra Santa Clotilde-trädgården. Trädgården ligger högt upp på klipporna med en fantastisk utsikt över havet. Trots att Lloret de Mar har blivit en stor turistort finns ändå den genuina, spanska charmen kvar. I den gamla stadsdelen kan du strosa runt bland de pittoreska kvarteren och varför inte ta en paus på någon av de lokala tapas-barerna.

Flygtider och datum

SK1585 08 SEP  CPH-BCN  15:30  18:20

SK1586 11 SEP  BCN-CPH  19:10  22:05

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs