Skip to main content

Barcelona - 4**** Sansi Diputacio

Varva katalonien med padelspel!

Melhavsstaden Barcelona erbjuder såväl småstadskänsla som storstadsmetropolisk puls. Nattuggla, gourmant, soldyrkare eller designfantast – Barcelona har något för alla. Till stadens stoltheter hör spektakulär modern arkitektur, en vacker medeltida stadskärna och ett fantastiskt läge vid den solkyssta kusten. Den som vill beta av stadens allra populäraste turistmål bör se till att hinna med bland annat Picasso-muséet, den anrika marknaden La Boqueria, den ofärdiga men magnifika katedralen Sagrada Familia och den berömda avenyn La Rambla. På den kulinariska scenen trängs den traditionella spanska maten med moderna, avantgarde-restauranger, så väl som med pizzerior och salladsbarer. Efter maten väntar ett sjudande nattliv, fullt av möjligheter. Koppla av vid vattenbrynet på någon av strändernas lounge-barer, smutta på drinkar i designbarer eller ge dig ut på dansgolvet på någon av stadens klubbar.

Vi erbjuder boende 4**** Sansi Diputacio  i centrala Barcelona med bara 10 minuters promenad från den livliga gatan Las Ramblas. På utmärkta träningsanläggningen Novaicària Esport & Fit, på bekvämt avstånd från hotellet, har ni tillgång till sju padelbanor, totalt fem timmars speltid.  

Vill du passa på att se stadens stolthet FC Barcelona live på Camp Nou ordnar vi gärna med matchbiljetter.

Bokas i grupp om 4.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs