Skip to main content

Belek - 5* Cornelia De Luxe Resort

All inclusive på Cornelia DE Luxe Resort

 

Cornelia De Luxe Resort i Belek, Turkiet, är en lyxig semesterdestination som erbjuder en oöverträffad avkoppling och underhållning. Resorten har eleganta rum och sviter med moderna bekvämligheter, inklusive utsikt över Medelhavet. Anläggningen inkluderar flera pooler, en privat sandstrand, spa- och wellnesscenter samt en rad restauranger och barer som serverar gourmetmat och drycker.

Golfbanan Faldo med dess 3 slingor King , Queen & Prince erbjuder golf i världsklass och vill man  utöver golfer så finns det mängder av olika sport- och fritidsaktiviteter

Cornelia De Luxe Resort erbjuder en exklusiv och avkopplande miljö för en minnesvärd semesterupplevelse i Belek.

Golf

Golf

I detta paket ingår 4 x 18 hål på hemmabanan Faldo. 

Perioden 1/12 - 24/12 2023 samt 5/1 -20/2 2024 så erbjuder dom obegränsad golf.

Faldo Course

I idylliska omgivningar i Belek har Sir Nick Faldo skapat 27-hål av äkta golfnöje. Här möter det natursköna landskapet Medelhavets friska fläktar. Banan som stod klar 2006 har redan hunnit med att vara värd för prestigefyllda tävlingar och som med allt annat i Belek är kvalitet och finputs alltid i toppklass. Banan utmanar alla sorters golfare, ni avgör själva hur ni tar er an denna mästerskapsbana. Taktikern kan dra fördel på de relativt korta hålen med en del svårbedömda doglegs kantande av tallskog. Oavsett resultat kan vi garantera att ni kommer få en underhållande dag på banan. De tre 9-håls slingorna som utgör Faldo Course består av King course hål 1 – 18 på 6373 meter, Queen course hål 10 – 27 på 6411 meter och Prince course hål 19 – 27 + 1 – 9 på 6324 meter.

 

Hotell

Hotell

Cornelia De Luxe erbjuder allt Standard dubbelrum till lyxiga Suits, vill man uppgradera sig så kan man boka  Junior Villa Suits med egen utgång till pool

Efter golfen kan man njuta en stund  i CrassulaEco SPA där man kan köpa till olika behandlingar från Hamam till Ansiktsbehandlingar 

Resmål

Belek är känt för sina långa sandstränder

Vid den turkiska medelhavskusten bara en halvtimme från Antalya hittar men den lilla turistorten Belek med sina ca 74 000 invånare. Här finns inte mindre än 14 golfbanor men de lyxiga all-inclusivhotellen lockar även barnfamiljer och par som inte är ute efter att spela golf.

Belek är känd för sina spa och mineralvatten från 7 olika källor.

Omkring Belek finns även en hel del sevärdheter som tex Kursunlu vattenfall där det lever över 100 fågelarter. På vattenfallets baksida finns det en dold grotta vilken är en populär plats att besöka. Den hellenistiska staden Perge, som rankas som andra efter Efesos och den stora amfiteatern Aspendos som fortfarande idag kan rymma över 15 000 åskådare ligger också på lagom avstånd från Belek.

Se fler golfpaket

Nyfiken på ett annat hotell? 

Välj ett utav våra andra golfpaket i Turkiet

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs