Skip to main content

Prag är fantatiskt på så många vis.

Prag erbjuder ett enormt utbud av det mesta man söker av ett weekendresmål. Här finns internationella topprestauranger, historiska sevärdheter, ett stort kulturutbud, massor av nöjen, billig pilsner och shopping. Lägg därtill en rad trevliga golfbanor inom närma avstånd från centrala Prag. Boka en svårslagen golf- och storstadsupplevelse idag!

Prag – med spel på bland annat Europatourbana & alla transfer 26 sep - 1 okt

Kombinera fantatiska Prag med spel på Europatourbana - Den 26 september bär det av till Prag, en av Europas vackraste huvudstäder. Här bjuter ni av en långweekend med sensommarvärme och ypperliga golfbanor. Vid sidan om golfen finns massor av kultur, mängder med historia, spännande arkitektur samt prisvärda nöjen och shopping att botanisera bland. Det är ju så att Prag fortfarande är billigt att turista i. På denna resa bor ni centralt på moderna Hotel Penta som ligger nära Prags...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs