Skip to main content

San Pedro - 4* Sol Marbella Atalaya Park

Den stora kundfavoriten på Solkusten 

Sol Marbella är det nya namnet på helrenoverade klassikern Atalaya Park, beläget centralt på Solkusten. Hotellet är ett av Here We Go´s mest bokade och populära destinationer. Här finns flera mästerskapsbanor i närområdet, nöjen i Puerto Banus samt sandstrand, pool och tennisbanor vid hotellet. Dessutom ingår en gedigen halvpensionsbuffé.

Boende

Boende

Semesterparadiset

Välkomna till semesterparadiset Sol Marbella Atalaya Park beläget mellan Marbella och Estepona. Med sina 475 rum, 50.000m2 subtropisk trädgård, sex pooler i varierad storlek, hälsoklubb, många tennisbanor och två golfbanor på nära avstånd behöver man inte leta länge till innan man förstår att man hittat nästa destination för en aktiv och behaglig golfsemester. Även om hotellet har många rum och oftast många gäster känns atmosfären avslappnad. Ni behöver aldrig trängas med armbågar, slåss om platser i solen eller vänta på service.

Välutrustade Rum

Alla rum är väl utrustade med luftkonditionering, minibar, satellit-tv, telefon, kassafack och terrass/balkong.

 

Golf

Golf

 

Atalaya Golf

Atalaya Golf Club består av två golfbanor där den äldre av de båda, Old Course, byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 3 KM
HCP-krav 28/36 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Nej
Korthål Ja Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 3 KM
HCP-krav 28/36
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Nej
Korthål Ja
Restaurang Ja

Valle Romano

Valle Romano är en hårt satsande mästerskapsbana belägen strax utanför Estepona stad. En dag skall Valle Romano vara en legendarisk bana, det är klubbens devis. Det är kanske en liten bit kvar till samma klass som hos grannbanorna kring Sotogrande men å andra sidan kostar Valle Romano inte en förmögenhet att spela, ännu. Här möts ni av en ganska kuperad bana, golfbil ingår därav i er green fee. Allt som oftast blir vinden en viktig faktor i spelet då banan stäcker sig ner mot Medelhavskusten. Här finns i regel fem tees att välja mellan så att spelare av alla nivåer skall ha en chans att få en trevlig runda på banan. Cabell B. Robinson som arkitekten heter har skapat en variationsrik bana med stora härliga greener att analysera och hantera. Innan och efter er runda kan ni avnjuta något gott i det trevliga och moderna klubbhuset. Banan mäter 6231 meter från vit och par är 71. 

Los Arqueros Golf & Country Club

Los Arqueros Golf & Country Club, beläget cirka 15 minuter ifrån hotellet, erbjuder en spektakulär golfupplevelse. Banan slingrar sig genom pittoreska landskap med fantastisk utsikt över Medelhavet och bergen. Klubben har moderna faciliteter och lockar golfentusiaster med sin utmanande och vackra bana.

Marbella Golf

En exklusiv bana som verkligen tilltalar golfaren som uppskattar hög kvalité och faciliteter i världsklass. Klubbhuset erbjuder elegant avkoppling och panoramautsikt över Middelhavet vilket kompletterar den enastående golfupplevelsen. Här kommer du garanterat lämna med ett leende på läpparna. 

 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket  rekomenderar vi en hyrbil

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Fri parkering vid hotellet.

Om resmålet

Om resmålet

Mysig hamnstad

Jet-set orten Puerto Banus med sin hamn kantad av restauranger, pubar, nattklubbar, boutiquer och exklusiva sportbilar och hamnbassäng fylld med lyxyachter där den ena är mer imponerande än den andra nås på ca tio minuters taxiresa. Marbellas gamla kvarter med smala kullerstensgator och mysiga torg fyllda med gemytliga utserveringar nås likaså inom en kvart. Vill ni hellre koppla av på hotellet så kan ni efter buffén på hotellets restaurang sitta ner på solterrassen med utsikt över Medelhavet, ta ett dopp i inomhuspoolen eller promenera längs strandkanten. En spelledig golfdag kan spenderas på hotellets sandstrand, med utflykt till Gibraltar, marknader i Fuengirola och Estepona eller med en utflykt till Ronda i bergen. Möjligheterna är många på Solkustens kanske mest bekväma golfhotell.

Se fler resmål

Se fler golfpaket 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden på Costa del Sol

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs