Skip to main content

Estepona longstay 11 oktober-08 november

Komplett paket
Pris från
31 995:-
29dagar
 • 2022.10.11 - 2022.11.08
 • Estepona Longstay
 • Flyg T/R med SAS
 • 28 nätter, lägenhet med ett sovrum i centrala Estepona
 • Självhushåll
 • Here We Go representant på plats
 • Here We Go 24hjour service
 • 5 x 18 hål på El Paraiso
 • 5 x 18 hål på La Canada
 • Fredagstävlingar
 • 18 hål som tävling på Santana GC, lunch med dryck och prisutdelning
 • 18 hål som tävling på Santa Clara. inkl lunch med dryck och prisutdelning
 • 18 hål som tävling på San Roque New, inkl lunch med dryck och prisutdelning
 • 18 hål som tävling på Atalaya Old, lunch med dryck och prisutdelning
 • Busstransfer T/R till alla fredagstävlingar
 • Hyrbil med fria mil, grundförsäkring
 • Klicka BOKA för att se alla avgångar
Boka

Genuina Estepona med tävlingar och varierad golf

Boka vårt populära arrangemang i solkustens mest gemytliga ort Estepona, nu med ännu mer kvalitet och variation på golf.

Här bor ni nära havet och inom kort promenad når ni det vackra centrumet med otaliga restauranger, kaféer, kullerstensgator kantade med lokala boutiquer och marknader. Golf spelas som sällskapsrundor på El Paraiso och La Canada och en gång i veckan ordnar vi sociala tävlingar på högklassiga utflyktsbanor tillsammans med våra representanter, prisutdelning och lunch med dryck efter rundan. Söker ni en longstay med varierad golf och ett boende där ni har service och ett stort utbud runt knuten så behöver ni inte leta längre. Detta paket inkluderar även flyg!

Sök resa

Mer om resemålet

Mer om resemålet

Här får man känslan av genuinitet

Ca en timme väster om flygplatsen i Malaga ligger den äkta Spanska orten Estepona. Här får man känslan av genuinitet och här slipper man den allra mest hektiska turismen. Restaurangerna har visserligen menyer på flera språk och turisterna är många. I Gamla Staden och i de centrala delarna av Estepona har man på senare år renoverat upp, målat om, hängt upp blommor på fasaderna, putsat gatstenen och stängt av gator från biltrafik. Här är det helt enkelt oerhört trivsamt och man kan vara en del av lokalbefolkningen som gärna kopplar av med en Espresso på torget, med en bok på stranden och en lång middag när den ljumna kvällen kommer.

Bild: Allrum

Fullt utrustade lägenheter

Ni bor i fullt utrustade och omtyckta lägenheter där vi haft hundratals nöjda gäster senaste åren. Ni har två balkonger att njuta på, ett fullt utrustat kök om ni vill laga egen mat hemma, ett vardagsrum med soffgrupp och tv, helkaklat badrum och ett sovrum där sängen har en extra tjock madrass för att skona våra Skandinaviska ryggar. Naturligtvis finns luftkonditionering, hårfön, strykjärn, kassaskåp, tvättmaskin och WiFi i lägenheterna där städning och byte av sängkläder sker en gång per vecka. I den lilla receptionen på botteplan jobbar de mycket hjälpsamma och trevliga lägenhetsvärdarna Maria och Rafael som ställer upp, informerar och hjälper er vid behov. Fri parkering finns på gatorna och på en större parkeringsplats i omgivningarna, vill man hyra till en egen plats i garage finns möjligheten.

Bild: Klubhus

Golf och sällskapsliv

Ni spelar golf på lokala favoriterna El Paraiso och La Canada som ni når på ca 20 minuter med er hyrbil. Här väntar spel på banor som ständigt är välunderhållen och lagom utmanande. Bortsett från ett par – tre något mer kuperade hål på de båda banorn så är de lätta att gå. Ett tips kan vara att boka en ”egen elvagn” under månaden, med denna klarar alla som inte har medicinska åkommor att ta sig runt alla banor som ingår i paketet. Vid fyra tillfällen hämtas ni upp vid lägenheterna med buss för vi planerar sociala tävlingar på utflyktsbanorna Santana, Rio Real, Santa Clara och Atalaya Old som avslutas med trevlig middag med öl/vin/läsk inkluderat och prisutdelning till glada vinnare. Med på utflyktsrundorna är våra glada, representat på plats med som inte bara har goda kunskaper om golf utan också kan tipsa er om det lokala området, restauranger och utflykter. Fråga gärna om Esteponas Skandinaviska tävling som spelas på tisdagar, det finns troligen möjlighet att få vara med och spela denna tävling med ett startfält av Skandinaviska Esteponabor.

Vi vågar lova en rolig, värmande och bekväm månad i vår favorit Estepona.

Golf

Golf

I vårt long stay arrangemang till Estepona ingår 5 x 18 hål på El Paraiso och 5 x 18 hål på La Canada. Utöver detta ingår en utflyktsbana per vecka då vi hämtar er med transfer vid ert boende och kör er till en utflyktsbana där vi arrangerar en lättsam och rolig partävling som avslutats med trevlig lunch, dryck, och prisutdelning. Därefter kör vi er hem till lägenheterna igen. Transfer till banorna El Paraiso och La Canada ingår ej utan hit använder ni er hyrbil.

Vill ni boka till flera banor under er månad eller byta till annat golfupplägg finns flera olika alternativ. Ni kan välja önskat golfupplägg i bokningsprocessens sista steg där även priser för extra golfrundor är noterade.

Missa inte vårt erbjudandet om egen golfvagn under fliken "Egen golfvagn". Kostnad för en egen elektronisk vagn under en månad är 1300:- om ni bokar genom Here We Go. Vagnen levereras till lägenheterna inkl. laddare

 

El Paraiso 

El Paraiso är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.

La Canada

Med grannar som Sotogrande, San Roque och Valderama är det lätt att känna sympati för denna prisvärda golfbana som många golfare missar när de besöker dessa exklusiva golfkvarter. La Canada var länge en 9-hålsbana byggd av Robert Trent Jones (den äldre) men år 2002 la Dave Thomas de felande 9 hålen som idag är första nio på banan. Detta är en mycket välskött och underhållande golfbana med utmanande fairways, stora lundar av träd, snabba greener och härliga vyer över Medelhavet.

De mest berömda hålen här är par 5 hålet på 10:an och avslutningshålet där ett bra avvägt utslag krävs över en ravin samtidigt som vyerna över Guadiaro floden och havet pockar på uppmärksamheten.

En medelsvår bana som kan promeneras runt med lite vilja och om man inte har några problem med hälsan.

 

 

Atalaya Golf Club

Atalaya Golf Club består av två golfbanor där den äldre av de båda, Old Course, byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur. En ganska förlåtande bana där man kan spela säkert eller utmana sig själv. Som på många andra håll möter ni mycket strategiskt placerade bunkar, snabba greener och fairways kantade av olivträd, kaktusar och eucalyptusträd.

Banan är lätt att gå, par 72 på 6142 meter, HCP herrar 28, damer 36. Atalaya Old brukar vara en favorit bland våra gäster.

 

Santana

Santana är ett riktigt guldkorn strax utanför Fuengirola. Här har det en gång i tiden odlats avokado, idag odlas det golfminnen för livet. Santana är en av de banor våra resenärer mycket gärna återkommer till. Breda fairways sträcker sig genom en promenadvänlig och böljande terräng bland apelsin-, pinje, oliv och citronträd. Två proffstee och ytterligare två herr- och damtee för oss semestergolfare finns att utgå från. Banan är ganska tekniskt tuff till layout och varje hål erbjuder variation, utmaningarna finns där vid nästan varje slag. De ofta komplicerade greenerna försvaras väl av bunkrar och längs fairway finns gott om vatten att hålla sig från.

God kunskap om samtliga klubbor i bagen lär behövas när ni ger er ut på denna bana där en ordentlig begrundan bör tas innan varje slag då eftertanke inte rekommenderas. Oavsett hur er runda utvecklats så kan vi i alla fall garantera att ni fått se några av de vackraste vyerna från en golfbanan på solkusten.

Santana rekommenderas trots sina utmaningar starkt oavsett hcp, då det är en banan i toppklass som man bör uppleva. Par 72 och 6207 meter.
 

 

Rio Real

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

Dagsprogram

11/10 Anländer 

12

13 La Canada 11:30

14 San Roque New Course ( Fredagstävling ) 10:00

15

16 El Paraiso 08:54

17

18 La Canada 10:40

19 El Paraiso 12:30

20

21 Atalaya OLD ( Fredagstävling )  12:30

22

23 La Canada 10:40

24

25 El Paraiso 08:54

26 La Canada 10:40

27

28 Santa Clara ( Fredagstävling )  10:10

29

30

31 La Canada 10:40

1

2 El Paraiso 12:39

3

4 Santana ( Fredagstävling )  12:40 inkl golfbil

5

6 El Paraiso 08:54

7

8/11 Åker hem

Hyrbil

Hyrbil

I detta golfpaket ingår hyrbil med grundförsäkring. 

Vill ni känna er helt försäkrad under den månad ni är borta så kan ni lägga till fria mil, full försäkring och en extra förare, för endast 2500:- för hela vistelsen. ( Ligger som tillval i sista bokningssteget ) 

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Flygtider och datum

I detta paketet är flygtider och datum olika, beroende på var ni flyger ifrån, men alla kommer få samma innehåll i sina paket. Här är en sammanställning nedan. 

 

Alla avgångar är med SAS. 

 

Stockholm 

11/10 ARN - AGP 06:00 - 10:30

08/11 AGP - ARN 18:15 - 22:40

 

Köpenhamn

11/10 CPH - AGP 15:35 - 19:25 

08/11 AGP - CPH 11:30 - 15:15

 

Göteborg

11/10 GOT - AGP 16:20 - 20:10

08/11 AGP - CPH - GOT 11:30 - 18:05

 

 

Elvagn

Välkomna till Spanien och Estepona!

Vi hoppas att vädret skall stå oss bi som det brukar och att Ni får en trevlig vistelse i Estepona med mycket golf och annat.

De flesta av oss Skandinaver är vana att gå våra golfrundor och det är inte några problem på dem banor Ni kommer att spela under den månad Ni vistas i och omkring Estepona.
Man skall dock vara medveten om att banorna i södra Spanien är generellt mer kuperade än svenska banor.

Att hyra en buggy kostar normalt mellan 300 och 450 kronor för en runda. Det ger en kostnad på ca 5000 kr per par för 15 rundor.

Har man normal hälsa och inte några fysiska handikapp som gör det svårt att gå på lite mer kuperade banor rekommenderar jag starkt att man i stället för en vanligt trolley eller buggy hyr en Elektrisk trolley. Det ger enligt vår uppfattning en bättre upplevelse och spar på krafterna.

Normalt kostar en Elektrisk trolley mellan 125 och 150 kr att hyra per runda. Det ger en kostnad på mellan 1800 och 1950 kronor per person vid 15 rundor.

HereWeGo har träffat en överenskommelse med Powerkaddy. En av världens största leverantörer av elektriska trollies som ger Er möjlighet att hyra en Elektrisk Trolley för hela perioden Ni är i Estepona. Den levereras till boendet i Estepona när Ni kommer ner tillsammans med laddare. Ni tar med den till de rundor Ni spelar både på Estepona Golf samt utflyktsbanorna. Sätter batteriet på laddning när Ni kommer hem och den är klar att användas nästa dag igen.

Genom denna överenskommelse får Ni tillgång till ”Er egen” trolley under vistelsen för ett klart bättre pris än att hyra Trolley per runda.

Kostnaden för en 4-veckors period är kr 1.300, vilket ger en besparing på drygt 500kr per person jämfört med att hyra per runda.

Vår representant på plats som kommer att vara med Er på alla rundor som spelas på andra banor än El Paraiso och La Canada använder alltid Elektriska trollies.

Kontakta gärna Here We Go och boka din egen trolley i god tid före resan till Estepona.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortReslängdHotellLediga platserFrån pris
11/10Stockholm29 dagarEstepona citylägenheterFullbokad, väntelista31 995:-Boka på väntelista
11/10Köpenhamn29 dagarEstepona citylägenheterFullbokad, väntelista31 995:-Boka på väntelista
11/10Göteborg29 dagarEstepona citylägenheterFullbokad, väntelista32 995:-Boka på väntelista
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs