Skip to main content

Belek - 5*****Sirene inkl. flyg, mästerskapsbanor och all inclusive

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
12 975:-
8dagar
  • Direktflyg Antalya t/r
  • Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
  • 7 nätter, dubbelrum
  • All inclusive
  • Flygplatstransfer t/r
  • 2 x 18 hål på Sultan
  • 2 x 18 hål på Pasha
  • Support av lokal representant på plats
Transportsätt:Flyg
Boka resa


Sirene Belek har två av Beleks finaste och mest respekterade banor bredvid sitt hotell. Sultan har flertalet gånger rankats som Beleks bästa bana och här har Tiger och världseliten spelat inbjudningsturnering. Hotellet erbjuder en bra all inclusive med premiumutbud, har stora moderna rum och ett perfekt läge vid havet. Här kommer ni trivas både på banan och hotellet.

Sök resa

Mer om resan

Med en av Europas bästa golfbanor och en mycket underhållande systerbana vid hotellet blir golfupplevelsen på Sirene Belek garanterat kvalitativ och svårslagen.

Tusentals golfare från hela världen har genom åren njutit av klassen på banorna, hotellet, maten, drycken och efter senaste renoveringen 2015 är hotellet nu än mer attraktivt men fortfarande prisvärt.

Ni bor i standardrum vilka är rymliga och välutrustade junior suiter. Dignande frukost, lunch och middag serveras i bufférestaurangen som kompletteras av ett par a la carte restauranger och kafé under eftermiddagar. De tre barerna serverar importerade drycker av premiummärken, drinkar, kaffe, läska och i stort sett vad som önskas. Det kommer inte gå någon nöd på er när ni bor på Sirene.

Efter en dag på golfbanan kan ni koppla av i den uppvärda inomhuspoolen och i SPA-avdelningen eller fortsätta att aktivera er med tennis, i gymmet, med en löprunda eller med kvällsunderhållning. Under sen vår, sommar och tidig höst finns två utomhuspooler öppna på området och en fin sandstrand att njuta vid och ett ljummet Medelhav att doppa sig i.

Sirene Belek är ett prisvärt alternativ där ni får hög kvalitet både på golfbanan och på hotellet.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Sultan och 2 x 18 hål på Pasha. Alla starttider förbokad och vi försöker boka enligt era önskade tider. Lämna därför önskemål om starttider i meddelanderutan så återkommer vi snarast med de tider som vi kan erbjuda.

Sultan Antalya Golf Club
Designad av David Jones under senare delen av 90-talet är detta en av Beleks absolut bästa golfbanor. Här har världseliten spelat inbjudningsturnering där vinnaren Justin Rose bland annat slog en då formstark Tiger Woods. Frågan är nog inte om utan när Europatouren återvänder till PGA Sultan. Banan sträcker sig genom skog, över sanddynor och på hälften av hålen runt dammar. Längs fairway och kring greener kommer ni eventuellt också bekanta er med de strategiskt placerade bunkrarna. De första nio avslutas med ett minnesvärt hål, 330 meters par 4 som passande kallas ”the Choice” Ni kommer förstå varför när ni står vid tee. Trots sin mästerskapsstatus är detta en underhållande golfbana även om man har ett högre hcp.

Pasha Antalya Golf Club
Pasha är en stolt systerbana till PGA Sultan och även denna i ständigt toppskick. Trots att banan är 650 meter kortare än grannen är detta ingen enkel uppgift. Samma sak gäller här med välplacerade bunkrar, en hel del vatten och snabba kvalitativa greener. Hål 11 är eventuellt det svåraste av hålen och tillika det kortaste. 265 meter med vatten längs hela fairways vänstra sida och fyra välplacerade bunkrar innan green. Taktik, planering och många klubbor krävs för en lyckad runda på fina Pasha.

Transfer


I Belek ingår alltid privat flygplatstransfer t/r. Har ni bokat golf på extern bana, oavsett om den ingår eller görs som tillval ingår alltid transfer hotellet - golfbanan t/r. Alla transfer sker i moderna luftkonditionerade bilar med serviceinriktade chaufförer.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
27/4Köpenhamn5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/5Köpenhamn5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/5Stockholm5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
11/5Köpenhamn5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
12/5Stockholm5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
18/5Köpenhamn5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
19/5Stockholm5*****Sirene BelekMer än 812 975:-Boka

Hotell

5*****Sirene Belek

5*****Sirene Belek

Hotel Sirene Belek renoverades senast 2015 och ett utav de mest erfarna golfhotellen i Belek. Hotellet som ligger direkt vid havet har en stor bufférestaurang och två a la carte-restauranger (kostnad)...