Skip to main content

Belek - 5*****Titanic inkl. flyg, tre banor och all inclusive

Titanic Delux är ett riktigt elegant och lygixt hotell med stora härliga utomhuspooler varav en är uppvärmd även under vintersäsongen. Inomhus finns SPA, flera restauranger, ett antal barer och en del shopping. Kvaliten på buffé, snacks och bar är riktigt hög med premium-märken i sortimentet och god variation. Här kan man i skön miljö koppla av och njuta av delikatteser men också riktigt bra golf. Två rundor på hemmabanan Titanic ingår men också utflykter till Beleks kanske mest respekterade bana Sultan och till dess högklassiga systerbana Pasha. Mycket glädje, lyx och njutning väntar på Titanic.

Mer om resan

Att botanisera bland alla de högklassiga hotellen längs Antalyas Riviera är en tuff uppgift. Det ena hotellet är mer exklusivt än det andra men tillslut hittar man det där rätta hotellet som ger en riktigt mycket valuta för pengarna. Till våra favoriter Voyage och Sueno Delux & Golf lägger vi nu ytterligare ett hotell av riktigt bra klass, all inclusive paradiset Titanic Delux Belek.

Hotellet ligger i den västra delen av Belek och är det första hotellet i raden av lyxhotell om man kommer körande från Antalya flygplats. Bland grönskan och bredvid den vackra floden Besgöz sträcker Titanic Delux ut sig med ett enormt poolområde och massor av avkopplingsoaser. Här kan man inte annat än må gott. Kvaliten på all inclusive-utbudet är hög både när det kommer till mat & dryck. Här finns något för alla smaker och mer därtill. Hotellrummen är naturligtvis moderna, ljusa och snygga. Servicenivån sitter hos personalen och man blir omhändertagen dygnet runt.  Här kan man verkligen ladda batterierna och samtidigt spela riktigt trevlig golf.

Undervintertid finns uppvärmd inomhuspool och i SPA-avdelningen kan man med fördel unna sig en SPA-behandling eller flera. Till stranden och golfklubben har hotellet shuttleservice för sin gäster.  

Två artonhålsrundor på Titanic Golf Course samt utflykt till en av Europas bästa golfbanor Sultan och dess fina systerbana Pasha ingår i grundpaketet. Naturligtvis kan ni lägga till flera golfrundor på andra banor i Belek, vi bokar samtliga och ordnar transfern till er.

Lämna plånboken hemma och boka en riktig välgörande all-inclusive upplevelse på Titanic Delux.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Titanic, 1 x 18 hål på Sultan och 1 x 18 hål på Pasha. Alla starttider förbokad och vi försöker boka enligt era önskade tider. Lämna därför önskemål om starttider i meddelanderutan så återkommer vi snarast med de tider som vi kan erbjuda.

Titanic Golf öppnade återigen 2010 efter renovering och är en klassiker i Belek. Banan, belägen direkt vid havet är byggd i naturens harmoni och bjuder på sanddyner, sjöar och en hel del vattendrag. Utslags görs ofta från höjder vilket ger bra spelblick och greenerna är ofta synliga vilket eliminerar många blinda slag. Variation på varje hål ger Er en oförglömlig runda.
27 hål (spel på 18)/ 6115 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Sultan Antalya Golf Club
Designad av David Jones under senare delen av 90-talet är detta en av Beleks absolut bästa golfbanor. Här har världseliten spelat inbjudningsturnering där vinnaren Justin Rose bland annat slog en då formstark Tiger Woods. Frågan är nog inte om utan när Europatouren återvänder till PGA Sultan. Banan sträcker sig genom skog, över sanddynor och på hälften av hålen runt dammar. Längs fairway och kring greener kommer ni eventuellt också bekanta er med de strategiskt placerade bunkrarna. De första nio avslutas med ett minnesvärt hål, 330 meters par 4 som passande kallas ”the Choice” Ni kommer förstå varför när ni står vid tee. Trots sin mästerskapsstatus är detta en underhållande golfbana även om man har ett högre hcp.

Pasha Antalya Golf Club
Pasha är en stolt systerbana till PGA Sultan och även denna i ständigt toppskick. Trots att banan är 650 meter kortare än grannen är detta ingen enkel uppgift. Samma sak gäller här med välplacerade bunkrar, en hel del vatten och snabba kvalitativa greener. Hål 11 är eventuellt det svåraste av hålen och tillika det kortaste. 265 meter med vatten längs hela fairways vänstra sida och fyra välplacerade bunkrar innan green. Taktik, planering och många klubbor krävs för en lyckad runda på fina Pasha.

 

Transfer


I Belek ingår alltid privat flygplatstransfer t/r. Har ni bokat golf på extern bana, oavsett om den ingår eller görs som tillval ingår alltid transfer hotellet - golfbanan t/r. Alla transfer sker i moderna luftkonditionerade bilar med serviceinriktade chaufförer.

Karta

Hotell

5*****Sirene Belek

5*****Sirene Belek

Hotel Sirene Belek renoverades senast 2015 och ett utav de mest erfarna golfhotellen i Belek. Hotellet som ligger direkt vid havet har en stor bufférestaurang o...
5*****Titanic Delux

5*****Titanic Delux

Titanic Delux öppnade upp 2013 som ett av de nya mer exklusiva hotellet i Belek. Här har man satsat stort på kvalitet och valmöjligheter. Här finns sex bufféres...
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs