Skip to main content

Abbekås GK NYHET!

Spela golf på en högklassisk hedbana

Här spelas golf i stort sett året runt. Banan bjuder på en bra mix av utmaningar parat med rejält med spelglädje för alla golfare.

Boende

Bo i rum med direkt anslutning till första tee

Här kan ni bo direkt på golfbanan på Abbekås golfhotell med 10 st dubbelrum samt en lägenhet för 6-7 personer som finns i direkt anslutning till första tee. På klubben finns också utmärkta träningsmöjligheter med stora övningsområden varför anläggningen lämpar sig mycket bra för lägerverksamhet. 

Rummen är ljusa och fina med dusch och toalett i korridoren.

Golf

Banan är en underbar hedbana som är ritad av Tommy Nordström.

Några hundra meter från havet ligger Abbekås GK som är en utmanande links inspirerad golfbana på ypperlig sandjord, som i många fall är öppen året runt med spel på ordinarie greener.

De första nio hålen går mellan trädridåer i ett öppet landskap. Andra nio är mer kuperade och leds genom gamla äppelodlingar.

I anslutning till banan finns det ett av Sveriges bästa övningsområde, där alla träningsfaciliteter finns inom ett avstånd på max 100 m från klubbhuset. På området finns det fler olika puttinggreener, pitching- och chippinggreener, ett stort träningsfält ”Sixtens corner” där ni kan träna inspel upp till drygt 220 m mot fyra riktiga greener med egna bollar. Naturligtvis finns en range med utslag från mattor och gräs, samt i anslutning till rangen en svingstudio.
Om inte detta vore nog finns en enklare 9-korthålsbana.

Om resmålet

Om resmålet

Fiskeläge på skånes sydkust

Abbekås (kås betyder båtplats eller mindre hamn) var från början ett fiskeläge på skånes sydkust mellan Ystad och Trelleborg. I hamnen finns både hamnkrog och hotell och längre upp i byn finns ytterligare en restaurang och en livsmedelsaffär. Här finns även ett konstgalleri och två Bed&Breakfastställen och strax öster om byn ligger Abbekås golfklubb.

Se fler resmål

Nyfiken på andra resmål?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler resmål >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs