Skip to main content

Golfspel med spektakulär havsutsikt 

Spela med en pro

Spela på prisbelönta 18-hålsbanorna Bay Course och Dunes Course med pro Agust Arinbjarnarson .

 

Boende

Boende

Upplev Greklands främsta golfresort i en trivsam blandning av rustik och otrolig lyx.
 

The Westin Resort i Costa Navarino har ett fantastiskt urval av lyxiga rum, familjerum och sviter i ett häpnadsväckande läge vid havet, upphöjt på kullar bor du i en idyllisk miljö av golf, hav och poolutsikter. Efter en dag på golfbanan så kan det vara skönt att ta igen sig vid en av poolerna eller varför inte prova den stora SPA-avdelningen som erbjuder ett stort utbud av behandlingar. 

Golf

Golf

På denna resa ingår 2 x 18 hål på Dunes Course och 3 x 18 hål på Bay Course.  

The Dunes Course 

Den imponerande The Dunes Course har varit öppen sedan maj 2010 och är den första signaturgolfbanan i Grekland, designad av före detta amerikanska mästaren och Ryder Cup-kapten Bernhard Langer i anslutning till European Golf Design.

Bay Course

Banan är designad av Robert Trent Jones II och blev färdig 2011. Här får man både en rolig upplevelse och en utmaning för golfare på alla nivåer. Världens ledande företag för lyx- och golfvarumärket Troon Golf, driver The Bay Course (samt den närliggande Dunes Course).

Agust Arinbjarnarson

Agust Arinbjarnarson

Vår pro Agust

Agust började sin tränarbana 1990 efter några års satsning på sin egen spelarkarriär. Han började som juniortränare på Marks Golfklubb och gick tränarutbildningen HTU (Högre tränarutbildning) 1991-92. Därefter arbetade han som tränare på Skepparslövs Golfklubb innan han kom till Söderslätt som headpro 1992.

Genom åren har han vidareutbildat sig inom golfen vad det gäller svingteknik, närspel och den mentala sidan av golfen. 

På Söderslätts Golfklubb har han haft hand om alla typer av golfare som nybörjare, etablerade golfare, juniorer och elitspelare. 

Han säger:  Att se en golfare utvecklas är en stor tillfredsställelse och min största drivkraft.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs