Skip to main content

Rom - 4****Parco de Medici 1 vecka

Kulturrika Rom med golf utanför dörren 

En vecka i historiska och vackra Rom bjuder på mängder av intressanta sevärdheter både på och utanför golfbanan. Med boende på Parco de Medici som ligger beläget mellan flygplatsen och centrala Rom har ni en perfekt utgångspunkt för upptäckter i Rom och en oas vid en erkänt trevlig golfbana att koppla av vid. Kombinationen är svårslagen. Hotellet bjuder på boende i charmiga rum av god standard, en bra frukostbuffé och här finns flera restauranger att välja mellan. Efter golfrundan passar det utmärkt att koppla av vid poolområdet för lite återhämtning. Kanske åker ni med hotellets shuttle in till centrum därefter? Direkt vid hotellet ligger Parco de Medicis 27 håls parkbana bestående av en utmananande mästerskapsbanan och en något mer förlåtande 9 håls banan. En kombination som ger något för alla golfare oavsett erfarenhet.

Detta paket exkluderar flygresa och transfer men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

4****Parco de Medici

4****Parco de Medici

På Parco de Medici bor ni i moderna och ljusa rum med en italiensk touch. All rum är inredda med vad man kan begära av ett högklassigt 4*hotell. På området finns fyra trevliga restauranger med olika inriktning men lokala italienska rätter av hög klass är givet att prova, här finns också fyra barer med avkopplande atomosfär samt en fitness club för er som vill hålla igång.

Hotellet erbjuder en shuttle buss både till centrala Rom och till flygplatserna (mot kostnad) Till centrum tar transferna eller en taxi 25 - 30 minuter och till flygplatserna 15 minuter oavsett vilken ni flyger till/från.

Golf

Golf

Parco de Medici Golf Course består av en utmanande 18 mästerskapsbana av parkkarraktär med strategiskt placerade bunkrar och en hel del vatten att ta sig förbi. Greenerna är av det större slaget och är ofta svagt ondulerande och snabba. Bana utmanar de med lite lägre hcp som vill attackera och passar de med lite högre hcp lika bra då det går att spela säkert på öppna fairways och de stora greenerna. Den intilliggande 9 håls bana är kortare men även den kräver en hel del teknik och strategiskt spel.   

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs