Skip to main content

Salou - Guldkusten 1 vecka

Upplev mästerskapsbanan Lumine

Salou - Storsäljande resmål en timmes transfer från Barcelona. Mycket golf för pengarna med halvpension och spel på mästerskapsbanor. Läs mer nedan. 
Hotel Belvedere nyrenoverat inför säsongen. Detta fullmatade paket innehåller även all golftransfer.  

Golf

I detta paket ingår obegränsad golf i 5 styck heldagsgreenfee paket fördelat på

 • 2 x Lumine
 • 3 x Bonmont/Costa Dorada/Aigusverds/Graiera/Panoramica

Lumine

 

Lumine, erbjuder 3 golfbanor av högsta klass. Varav mästerskapsbanan Lumine Hills är något mer känd än systerbanorna Lumine Lakes och Lumine Ruins. Nominerades 2018 till Spaniens bästa golfbana av World Golf Awards.

Bonmont

 

Vi rekommenderar även spel på Bonmont, Costa Dorada, och Aiguesverdes vilka vi finner mycket trevliga och utmanande. Gör en förfrågan för mer information om golfen.  

 

Boende

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere är ett 3-stjärnigt hotell med bra läge i trevliga orten Salou på Spanska Costa Daurada, ca en timmes resa från Barcelona flygplats. Här bor ni 700 meter från den fina stranden och inom promenad avstånd till restauranger, butiker och nöjen i Salou. Nästan granne med hotellet ligger nöjesparkerna Aventura Word och Ferrari Land samt den mycket uppskattade och högt aktade golfanläggningen Lumine.

 • Halvpension och fri golf ingår i detta paket.
 • Fri transfer i paket vid bokning 4 personer eller fler. 

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket ingår flygplats transfer t/r Barcelona flygplats och hotellet för grupper på 4 personer eller fler. 

Önskar ni istället hyrbil ordnar vi givetvis detta och skickar offert. Be oss om information när Ni gör er förfrågan. 

Om resmålet

En timme söder om Barcelona

Costa Daurada och moderna Salou ligger söder om Barcelona och nås med en timmes kort transfer. Njut av härliga sandstränder och högklassigt golfspel på Lumine Golf Club samt ett flertal andra varierande golfbanor i närheten. Här finns både familjevänliga hotell och hotell med vuxenatmosfär, beroende på vad ni önskar.

Stor urval av hotell

Vi har valt att erbjuda 3-stjärniga Hotel Belvedere i vårt veckopaket där halvpension med frukost och middag ingår. Vi erbjuder även ett stort antal andra hotell om ni så önskar. Standarden är hög med såväl familjevänliga hotell som hotell med en mer utpräglad vuxenatmosfär. Våra veckopaket inkluderar även fri transfer till och från flygplats för grupper på 4 spelare eller fler.

Obegränsad golf

I vårt helt otroliga veckoerbjudande ingår obegränsad golf med hela 5 heldags greenfee under er vistelse. 2 dagar på Lumines mästerskapsbanor plus 3 dagar på någon av banorna de trevliga och utmanande banorna Bonmont, Costa Dorada eller Aiguesverdes.
 

Utflykt till den katalanska huvudstaden

Närheten till Barcelona ger möjlighet att smidigt besöka den katalanska huvudstaden med tåg eller bil. Barcelona är en populär dagsutflykt med stort utbud av sevärdheter och restauranger i toppklass. Ett spännande inspel mellan golfspel och strandliv.

Utflykt till historiska Tarragona

För den historieintresserade finns möjlighet att besöka den antika staden Tarragona (världsarv), som ligger cirka 10 minuter från Lumine. Här finns även pittoreska Cambrils Marina med dess många restauranger och mysiga promenadstråk. Passa på att njuta av den bedårande utsikten från ”Medelhavets balkong”!

Vinprovning i världsklass

Lumine ligger också en stor vinregion och här har Ni möjlighet att prova några av de finaste vinerna i världen.
Varför inte avrunda dagen med en vinprovning?

Guldkornen i närheten

Upplev och bli inspirerad av Costa Dauradas alla sevärdheter och möjligheter till aktiviteter som väntar dig vid sidan om golfen.  

Fler golfresmål

Nyfiken på fler golfresmål?

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs