Skip to main content

Salou - 3***Hotel Belvedere 1 vecka

Upplev mästerskapsbanan Lumine

Detta prisvärda paket tar er till gemytliga orten Salou ca en timme söder om Barcelona. Boende på gångavstånd till mängder av restauranger, nöjen och spel på mästerskapsbanorna Lumine Lakes och Lumine Hills samt ytterligare högklassiga golfbanor. Dessutom möjlighet till utflykter till Tarragona och Barcelona. Vid fyra eller fler resenärer ingår transfer.  Halvpension och obegränsad golf. 

NYHETSPRIS: resor i perioden 15 mars till 20 maj nu för 6 995 kr per person
Ordinarie pris: 7 995kr per person

 

Mer om resmålet

Costa Daurada – finner vi söder om Barcelona och vi reser till underbart härliga staden Salou.
Här njuter vi av härliga sandstränder och spelar golf på de högklassiga golfbanorna på Lumine Golf Club samt ett flertal andra trevliga golfbanor som Bonmont, Costa Dorada, Grairea med flera.
 
Urvalet av hotell i Salou är mycket brett och standarden är hög med såväl familjevänliga hotell som hotell med en mer utpräglad vuxenatmosfär. Vi har valt Hotel Belvedere som erbjuder både frukost samt middag i våra veckopaket. Paketen inkluderar även fri transfer till och från flygplats för grupper på 4 spelare eller fler. Samt det helt otroliga erbjudandet med obegränsad golf i hela 5 heldags greenfee under er vistelse.
 
Costa Daurada,har dessutom Barcelona nära intill – Det är drygt en timmes resa med tåg och  cirka en och en halv timme att resa med bil från Salou.  Barcelona som sagt alltid spännande och har vuxit kraftigt i popularitet senaste år tack vare sitt stora utbud av sevärdheter och restauranger av högsta klass.
För den historieintreserade finns möjligheter att besöka den antika staden Tarragona (världsarv) som ligger cirka 10 minuter från Lumine. Ett besök till härligt pittoreska Cambrills Marina med dess många restauranger och promenadstråk  är också att rekomendera.
 
Lumine ligger också en stor vinregion och här har Ni möjlighet att smaka på några av de finaste vinerna i världen.
Varför inte avrunda Er dag med en vinprovning?

Golf

I detta paket ingår obegränsad golf i 5 styck heldagsgreenfee paket fördelat på 2 x Lumine, 3 x Bonmont/Costa Dorada/Aigusverds/Graiera/Panoramica

Lumine, erbjuder 3 golfbanor av högsta klass. Varav mästerskapsbanan Limune Hills är något mer kända än systerbanorna Lumine Hills och Lumine Riuns

Vi rekomenderar även spel på Bonmont, Costa Dorada och Aiguesverds vilka vi finner mycket trevliga och utmande. 

 

3***Hotel Belvedere

Belvedere är ett 3*** hotell med bra läge i trevliga orten Salou på Spanska Costa Daurada, ca en timmes resa från Barcelona flygplats. Här bor ni 700 meter från den fina stranden och inom promenad avstånd till restauranger, butiker och nöjen i Salou. Nästan granne med hotellet ligger nöjesparkerna Aventura Word och Ferrari Land samt den mycket uppskattade och högt aktade golfanläggningen Lumine. Halvpension och fri golf ingår i detta paket. Fri transfer i paket vid bokning 4 personer eller fler. 

Hyrbil/transfer

I detta paket ingår flygplats transfer t/r Barcelona flygplats och hotellet för grupper på 4 personer eller fler. 

Önskar ni istället hyrbil ordnar vi givetvis detta och skickar offert. Be oss om information när Ni gör er förfrågan. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs