Skip to main content

Dublin - 4****Portmarnock Hotel & Golf Links

Linksgolf & Jameson

Välkomna till whiskeydynastin Jamesons gamla marker i Portmarnock i utkanten av Dublin. Numera är familjens gamla hem ombyggt till ett ståtligt och modernt 4****hotell, beläget endast 20 minuter med hyrbil eller taxi från flygplatsen i Dublin. Här njuter ni av läget mot det friska havet, tar ett par whiskey i Jameson-baren - men framförallt spelar ni riktigt trevlig links golf på "The Links Portmarnock", designad av Bernhard Langer.

Golf

Golf

I detta paket ingår ingår 2 x 18 hål på hemmabanan The Links. Det går att boka till ytterligare hål eller andra närliggande banor som exempelvis the Island.

The Links Portmarnock består av breda ondulerade faiways, upphöjda tee och greener, blinda inslag och doglegs och tillsammans med havets vindpustar, snabba men stora greener och 98 bunkrar erbjuds Ni mints sagt en trevlig utmaning. Banan mäter 6350 meter och 1:a hålets tee och 18:de hålets green ligger direkt vid hotell och klubbhus.

Transfer

I detta paket ingår ingen transfer. Taxiresa från flygplatsen kostar ca €20 och tar ca 20 minuter.

Hotell

Hotell

Detta moderna hotell består av det gamla Jameson-huset och nyare byggnader som alla går i pampig stil. 138 rum är fördelade mellan byggnaderna och rumen Ni bor i är rymliga, ljusa och bekvämt intreda med bland annat Internet, satellit-tv, stort badrum och kassafack. Restaurangen The Osborne Brasserie erbjuder delikata rätter med lokal tuch, cocktailbaren låter Er slappna av med en kopp kaffe eller te och i The Jameson bar finns förutom whisky och Guiness också barmat.

Hotellet erbjuder också SPA-behandlingar, detta bokas och betalas på plats för den som önskar.

Tåglinjen DART Line 2 tar Er från Portmarnock in till Dublin, Portmanocks station ligger ca 2 km från hotellet.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs