Skip to main content

Italien - Imola

Italien 19 Maj 


Imola i Italien är en ikonisk plats för Formel 1-racing, och Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari är en bana som andas historia och utmaning. Tävlingen  är känd för sina tekniska sektioner och snabba kurvor, vilket kräver precision och skicklighet av förarna.

Banan har en rik motorsporthistoria och har genom åren varit värd för många minnesvärda lopp. Imola blev känt som platsen för en tragisk händelse i formel 1-historien, vilket ger tävlingen en extra dimension av respekt och eftertanke.

Formel 1 i Imola erbjuder inte bara spännande racing utan också en möjlighet att uppleva den charmiga italienska kulturen och gastonomins läckerheter. De passionerade tifoser fyller läktarna med färgglada flaggor och skapar en atmosfär som inspirerar förare och publik.

Imola är en plats där Formel 1-världen möter historia och tradition. Tävlingen är en hyllning till motorsportens ära och lockar fans från hela världen för att uppleva en historisk och utmanande tävling som aldrig glöms.

I Imola finner du minnesmonumentet över en av de bästa F1-förarna genom tiderna, brasilianaren Ayrton Senna. Senna dog den 1 Maj 1994 efter en tragisk olycka på Imolabanan. Passa på och ta en promenad till monumentet och utforska denna vackra park. 

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs