Skip to main content

Action trend Pro Camp Junior 21-24 juni

Action Trend Pro Camp Junior 21-24 juni

 

Delta på ett läger tillsammans med andra ungdomar. Ni bor på härliga Palm Tree Hotel med 4st ledare.Ni kommer att spela på Padel of Swedens anläggning inte långt ifrån hotellet och där ges möjlighet att optimera ditt padelspel under 4 dagar. Lägret är för dig som är mellan 13 - 17 år. Du tränar aktivt i en klubb (och gjort detta i minst 1 år samt deltagit i några tävlingar) och strävar efter att utveckla ditt padelspel till en ny nivå tillsammans med 16 andra drivna ungdomar!

Kontakta oss här >>

Boende

Boende

I hjärtat av Trelleborg

Ni bor i dubbelrum på helt nyrenoverade Palm Tree Hotel i hjärtat av Palmernas stad Trelleborg. Smakfullt inredda rum med wifi, tv och andra bekvämligheter. Varje rum har helt nya och ljust kaklade badrum. Hotellet har satsat på miljön där det är möjligt och har bl.a. lagt in nya mattor som tillverkats av återvunnet plast från havet.

På hotellet finns både loungeområde och konferensrum för upp till 30 personer. Här har ni nära till allt. Ett steg från hotellet och ni är ute på gågatan. Nära till mysiga butiker och stans restauranger.
Här kommer ni att trivas!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs