Skip to main content

Träningsresa till Porto Santo

Åk med dina kunder till den lilla paradisön Porto Santo strax öster om Madeira i Atlanten. Här är tempot lugnt, temperaturen alltid behaglig, naturen orörd och trängseln på stränder, restauranger och butiker ofta obefintlig.

Boende på mycket trevliga hotell Vila Baleira som ligger beläget direkt vid havet väster om flygplatsen och största byn på ön. Här har vi all inclusive vilket betyder stor kvalitativ och varierad buffé till frukost, lunch och middag samt fritt med kaffe, läsk, öl, juice, vin och drinkar i barerna.

Nära det trevliga poolområdet som ligger direkt ovanför den finkorniga och långa sandstranden som passar utmärkt för lugna yogastunder eller energisamlande löprundor.

Efter en fin träningsdag kan man med fördel koppla av vid poolen, stranden, simma i inomhuspoolen, njuta av hotellets SPA med behandlingar, jacuzzi och pooler eller underhålla sig med aktiviteter som tennis, cykelturer eller vandringar.

På ön finns även en Seve Ballesteros golfbana som man på plats kan skriva upp sig på om tillgängliga starttider finns. Klubbor finns att hyra på golfklubben.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs