Skip to main content

5*Voyage

Detta är ett nytt och ny för säsongen 2019 också nyrenoverat golfhotell på Belek-kusten och håller den höga standard man kan förvänta sig av ett 5*hotell. När man byggde hotellet bevarade man på ett elegant sätt naturens harmoni i omgivningarna, en symbol över detta är det träd som fortfarande står kvar i hotellets reception.

Vill man komma undan semetserfirande barnfamiljer har hotellet en separat "vuxen restaurang" och även "vuxen pool" där en lite lugnare atmosfär infinner sig. Barnfamiljer är naturligtvis varmt välkomna på hotellet men för Er som under de stora lovperioderna önskar lugnt tempo finns här ett alternativ.

En 24 timmars öppen bar serverar ett brett utbud av drycker som samtliga ingår i "all inclusive", här finns flera importerade alternativ till det lokala sortimentet än på många andra hotell.

Hotellet har också ett konditori med härliga bakverk att unna sig, i stort sett obegränsat med val av maträtter i restaurangerna (man hinner inte smaka på allt under en vecka), fem swimmingpooler, en gyllene sandstrand i direkt anslutning såväl som underhållning och aktiviteter både dagtid och kvällstid.

Attribut

Utomhuspool Ja
Inomhuspool Ja
Gym Ja
Tennisbana Ja
Fri parkering Ja
Avstånd till strand 0 m
Avstånd till bycentrum 5 km
24 timmars reception Ja
Golfbana utanför dörren Ja
Spa Ja

Karta

Mallorca - Occidental Playa de Palma 4*, inklusive flyg och golfvärd.

Bryt vardagen med ett högklassigt golfpaket. - Hotellet ligger i ett lugnt område i Platja de Palma, bara 200 meter från stranden. Hotellet har en...

Mallorca - 4* Hotel Joan Miro

8 dagar från 13 175:-

Bekväm golfvecka på Mallis - I Palma erbjuder vi ett fräscht hotell med närhet till nöjen och strand och spel flera intressanta golfbanor. Strax sy...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs