Skip to main content

Grand Hyatt La Manga Club & Resort

La Manga Golf Resort!

La Manga Resort är en av de största golfanläggningarna i Spanien med sina tre högklassiga 18-hålsbanor, korthålsbana och utmärkta träningsmöjligheter samt fantastiskt hotelboende på 5-stjärniga Hotel Prince Felipe. 

La Manga är stort som en mindre stad och här finner vi ett stort utbud restauranger och affärer beläget cirka 10 mil söder om Alicante och närmsta stad är Cartagena.
 

 

Boende


Bild: Lounge.

Grand Hyatt La Manga Club & Resort


Trevligt fem-stjärnigt hotell som ligger i hjärtat av La Manga Golfresort alldeles intill två av de tre mästerskapsbanorna.  Hotellet är inrett med naturliga material och föremål från naturen , hotellets lobby lugnt och avkopplande. Stora fönster som släpper in massor med ljus och ger en härlig utsikt över de väskötta golfbanorna. Hotellet har 192  designade rum.  Alla rummen är väl utrustade och har balkong

Inom La Manga  område finns det 13-14 barer och restauranger med allt från lokala spanska rätter till  högklassiga fina restauranger. Närmaste restaurang är Luigis Restaurant som är en italiensk restaurang som tar er till Toscanas pizzor och pastarätter.Närmaste restaurang är Luigis Restaurant som är en italiensk restaurang som tar er till Toscanas pizzor och pastarätter.

Golf

I paketet ingår 5 x 18 hål på golfbanorna North, South och West course.
Banor och starttider förbokas efter era önskemål.


Bild:
Golfbana en tidig morgon.

Golfbanor

La Manga North course är en lite kortare bana som går genom kuperad terräng. Här spelar ni en bana med smala fairways som kantas av palmträd och kommer upp till stora vida greener som alla bevakas av strategiskt placerade bunkrar. Greenerna är stora men kan likväl vara svåra att tvåputta. Focus och strategi är viktigt på denna bana då en bra start på rundan snabbt kan förändras till det sämre då avslutningshålen  erbjuder ett antal utmanande vattenhinder.

La Manga South course designades av arkitekt Robert Putman och uppgraderades och renoverades av Arnold Palmer år 1993 till en mer ytmanande och spännande layout. Efter ytterligare investeringar har banan vuxit i rykte och popularitet. South course är en ganska lång golfbana som känns öppen trots att palmer kantar fairways. Här stöter vi på vatten på 14 av hålen, listigt  placerade bunkrar och sista nio erbjuder ett par intressanta och kluriga dog legs-hål. South course är en utmaning i form av sin längd, krav på precision och taktik för en bra score.

La Manga West course är La Mangas kanske svåraste bana. En härligt vacker golfbana som ständigt är i absolut toppskick. Golfbanan är väldigt varierande och inget hål är det andra likt. För att få ihop en bra score på West course krävs strategi och precision. Några extra bollar i bagen är att rekommendera. Första nio hålen är tekniska och tajta och baknian som spelas i mer kuperad terräng är öppnare men på intet sätt enklare. Spelare med högt hcap kommer eventuellt inte uppskatta West course, då finns South och North course som alldeles utmärkta alternativ.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till La Manga Golf Resort ingår hyrbil med fria mil och full försäkring.
Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till.
Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.
 
Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.
Är ni en grupp på 8 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs