Skip to main content

Costa del Sol - Club la Costa World, Fuengirola med fullt förskrad hyrbil & spel på toppbanor


På La Costa World bor ni i moderna studios med fullt utrustade kök, balkong och poolområde utanför dörren. Närheten till Fuengirolas stadsliv ger er möjlighet för både shopping, stort restaurangutbud och kvällsnöjen. Golf spelas på idel toppbanor i närområdet där all nås inom femton minuters bilfärd.   

Mer om resan

Några kilomter väster om ”svenskorten” Fuengirolas stora utbud av restauranger, nöjen och strandliv ligger större semesteranläggningen Club la Costa World med ljusa och moderna Superior studios. Ett perfekt val för er som vill bo ha tillgång till ett fullt utrustat kök i ert boende, ha närhet till strand och hav, kort transport från flygplatsens samt spela riktigt trevliga golfbanor på nära avstånd från ert boende. La Costa World erbjuder utäver modernt boende i fina studios ävern bra service på sitt område med ett par restauranger, livsbutik, bar, gym och trevliga pooler.

Utsikten mot Medelhavet är magnifik och blickar man österut ser man Fuengirola stad sträcka sig ut mot havet. Är man på humör är det fullt möjligt att promenera till stadens strandpromenad som kantas av restauranger, butiker och kaféer. Sedan bestämmer man själv hur långt man vill gå mot den centrala marinan. Uppskattningsvis är det 3,5 kilometers promenad om man tar sig till absoluta centrum. I Fuengirola kan man också passa på att besöka de populära marknaderna på tisdagar eller lördagar. På tisdagar är det frukt- och grönsaksmarknad där man både kan provsmaka och handla färsk lokal frukt. På lördagar bjuds det på en stor loppmarknad med all sorts andrahandsprodukter.

Golf spelas med fördela på Santana som vi rankar som en av de bättre banorna på Costa del Sol samt på omtyckta och respekterade Mijas med sina två mästerskapsbanor Los Lagos och Los Olivos. Till detta en runda på Cabopino som är en upplevelse med sina vyer över kusten.

På La Costa World får ni närhet till stad, nöjen och hav samt spela kvalitativa golfbanor utan att det kostar skjortan.

Flygtider

Flygtiderna är preliminära. Vi använder både Norwegian och SAS i våra Kompletta paket. Ring oss på 040 - 45 63 50 eller mejla oss på golf@herewego.se för att få bekräftad tid på er önksade avresa. Alternativt gör en bokning så skickar vi flygtider, bokning är inte bindande förrän ni betalt in handpenningen.

Generellt gäller:
Arlanda - Malaga 06:00 - 10:25
Malaga - Arlanda 19:20 - 23:30
 

Kastrup - Malaga 20:05 - 23:45
Malaga - Kastrup 20:05 - 23:50

Golfbag på 20 kg + väska på 20 kg + handbagage på 10 kg ingår alltid.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Santana GC, 1 x 18 hål på Mijas Los Lagos, 1 x 18 hål på Mijas Los Olivo och 1 x 18 hål på Cabopino.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Santana är ett riktigt guldkorn strax utanför Fuengirola. Här har det en gång i tiden odlats avokado, idag odlas det golfminnen för livet. Santana är en av de banor våra resenärer mycket gärna återkommer till. Breda fairways sträcker sig genom en promenadvänlig och böljande terräng bland apelsin- pinje, oliv och citronträd. Två proffstee och ytterligare två herr- och damtee för oss semestergolfare finns att utgå från. Banan är ganska tekniskt tuff till layout och varje hål erbjuder variation, utmaningarna finns där vid nästan varje slag. De ofta komplicerade greenerna försvaras väl av bunkrar och längs fairway finns gott om vatten att hålla sig från. God kunskap om samtliga klubbor i bagen lär behövas när ni ger er ut på denna bana där en ordentlig begrundan bör tas innan varje slag då eftertanke inte rekommenderas. Oavsett hur er runda utvecklats så kan vi i alla fall garantera att ni fått se några av de vackraste vyerna från en golfbanan på solkusten. Santana rekommenderas trots sina utmaningar starkt oavsett hcp, då det är en banan i toppklass som man bör uppleva. Par 72 och 6207 meter. 

Mijas Los Lagos är en Robert Trent Jones bana och en av två mästerskapsbanor på Mijas Golf Club. Los Lagos öppnade för spel redan 1976 men uppdaterades 2012 och sträcker ut sig i ett svagt ondulerande landskap med breda inbjudande fairways, stora greener och sjöar läns minst hälften av banans hål. Här spelas en golfrunda på den vältimmade banan med ett leende oavsett om du har ett högre hcp. Spelare med lägre hcp har dock gott om chanser att utmana hålen för ett bra resultat.

Mijas Los Olivos är som systerbanan Los Lagos ritat av den, på Costa del Sol, frekvent förekommande designern Robert Trent Jones. Denna bana är något mer utmannade än Los Lagos med smalare fairways som här kantas av gott om träd. Greenerna är dessutom mindre och mer ondulerande. Här gäller med andra ord mer precison och tålamod för att nå ett gott resultat. Los Olivos bör bli en roligt utmaning för samtliga.

Cabopino är en 5170 meter lång banan av parkkaraktär som erbjuder fantastiska vyer över Medelhavet. Här kan spelare med högre hcp lufta de flesta klubborna i bagen medan de med lite lägre hcp gärna kan utmana med lite mer riskfyllt spel för att nå en bra score. Banan kantas av pinjeträd och här finns en hel del vatten, framförallt på de bakre nio där hål 13, 14 och 15 också är riktigt vackra upplevelser. Cabopino är en trivsam bekantskap oavsett skicklighet.  

Karta

Hotell

Club la Costa World - lägenheter

Club la Costa World - lägenheter

Club la Costa World är en större semesteranläggning beläget ca en kilometer väster om Fuengirola. Anläggningen ligger i en sluttning upp från Medelhavets strand och från lägenheterna är det ca 500 meter att gå ner till stranden. På området finns dygnet runt öppen reception, fem restauranger, två snackbarer, tennisbana, doktor, lekplats, kvällsunderhållning, utflyktsprogram, bagagerum, alltid fri parkering, gym (avgift), sex pooler (varav en uppvärmd). De moderna lägenheterna har alla bekvämligheter man söker i ett semesterhem. Fullt utrustat kök kombineras med vardagsrumsdel med soffa och matplats. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med separata sängar och naturligtvis en balkong/terrass att avnjuta den värmande solen på. Utanför ert boende finns poolområde med gott plats att koppla av vid. Städning, byten av sängkläder och handdukar sker en gång per vecka. Club la Costa World är inte anpassad för personer med rörelsehinder.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs