Skip to main content

Roskilde - 4*Comwell Roskilde

Vackra Roskilde erbjuder historiska sevärdheter, muséer, shopping och många trevliga restauranger av hög klass. Med detta paket bor ni på moderna Comwell Roskilde som är ett nyrenoverat hotell med fräscha rum beläget vid Roskilde Fjord strax norr om centrtala staden. På kort avstånd når man sevärdheter som Vikingskeppsmuseet och Roskilde Domkyrka.

Golf spelas Roskilde Golfklub som är en mycket vacker bana med fin karaktär och om så önskas även en runda på på en av Danmarks finaste bana i slottsmiljö Ledreborg Palace Golfclub.

 

Golf

Golf

Roskilde Golf Klub bildades 1973. Klubben är en mycket social klubb som ligger vackert vid västra Roskilde nära Boserup Skog. Området är lätt kuperat och en liten å, Gedevadrenden, går tvärs genom golfbanan. En medelsvår bana som passar de flesta semestergolfare.

Ledreborg Palace Golf Club som är Skandinaviens ända bana som är designad av Sir Nick Faldo. Det är en av Danmarks vackraste golfanläggningar som ligger i slottsmiljö. Ledreborg Slott blev byggt 1740-45 och har nu varit i Holstein-Ledreborg-familiens domicil i över 250 år. Banan är designad som en så kallad “inland links” efter engelsk tradition, många djupa bunkrar, fasta och snabba greener och ondulerade fairways.

4*Comwell Roskilde

4*Comwell Roskilde

Comwell Roskilde ligger ca fem minuters bilfärd från centrala Roskilde. Hotellet ligger beläget vid skog och strand och ger möjlighet till många utomhusaktiviteter. Hotellet har 159 rökfria rum som är modernt inredda. Här finns fitnessavdelning, restauranger, bar, stor terrass där solnedgången över Roskilde Fjord kan avnjutas. Maten på hotellet är ett kapitel helt för sig, kökschefen Rasmus Rasmussen vann år 2010 titeln världens bästa konferenskock.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs