Skip to main content

Marbella - Rio Real Golf Hotel

Lyxigt boutiquehotell med golf utanför dörren 

Bo högklassigt och gemytligt direkt vid en av Solkustens bästa golfbanor och samtidigt bara ett par kilometer från stadsliv, nöjen och gastronomi i Marbella. På Rio Real Golf Hotel upplever ni högsta kvalitét.

Mer om resmålet

Ca 40 minuter väster om flygplatsen i Malaga och ca tio minuter öster om Marbellas stora utbud av restauranger, nöjen, shopping och stränder ligger mästerskapsbanan Rio Real. Banan är en av Here We Go´s resenärers absoluta favorit på Costa del Sol med många återkommande green fee gäster. Nu har vi nöjet att erbjuda förstklassigt boende på Rio Reals lilla boutique-hotell direkt vid banan och granne med klubbhuset. Med sina 38 rum, mysiga restaurang, lugna poolområde och grönskade omgivningar är det en exklusiv upplevelse att bo och koppla av här. Efter en välsmakande a la carte frukost promenerar ni ut till första tee och efter rundan passar en förfriskning på klubbhusets soliga veranda perfekt, naturligtvis ackompanjerad av härliga vyer. Framåt kvällen kan en kortare taxiresa till Gamla Stan i Marbella eller hamnen i Puerto Banus passa de som vill förlänga kvällen med ytterligare upplevelser och nöjen.

Hotellet

Hotellet

Med sina 38 rum är Rio Real Golf Hotel ett familjärt och exklusivt hotell. Inredningen är rogivande, hemtrevlig och modern. Ni bor suveränt i stora rum om 50 kvm, alla rum inredda med alla bekvämligheter man kan önska av ett bra hotellrum. A la carte-frukosten serveras i intilliggande klubbhuset där ni även kan äta en bra lunch och en välsmakande middag

Hyrbil/transfer

I detta golfpaket till Rio Real ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Golf

Golf

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs