Skip to main content

Ypsilon Golf Resort Liberec

Fullmatat golfweekend i unikt boende!

Ypsilon Golf Resort är en helt fantastisk golfanläggning som ligger norra Tjeckien precis utanför Liberec stad. Här finner Vi en utmanande 18-håls golfbana, samt ett boende i mysiga husbåtar mitt på golfbanan. Söker Ni efter en golfsemester med lite unikt boende, obegränsad golf, halvpension och all service, då är Ypsilon Golf Resort i Tjeckien det absolut helt rätta valet för Er nästa golfresa.

NYHETS ERBJUDANDE! 500kr i rabatt per person för bokningar hela hösten 2019. 
Ordinarie pris: 4875kr och nu året ut 4375kr per person. 

Boende

Boende
Sedan 2016 erbjuds Ypsilon Golf Resort Liberec en härlig golfvistelse på nya husbåtar. Husbåtarna ligger mitt på golfbanan i dammen mellan hål 9, 10 och 11. Totalt tio bostadsbåtar med en total kapacitet på 40 bäddar. Bostadsutrymme på varje båt är 32m2 och 6m2 terrass. Alla båtarna är rökfria och utrustade med: fyra sängar, toalett, dusch, golvvärme, minibar, Wi-Fi-anslutning och en terrass med vacker utsikt över golfbanan och Jizerské Hory skyline. 
Husbåtarna ligger endast 300 meter från huvud parkeringsplatsen och klubbhuset. 
 

Hyrbil/transfer

Till Ypsilon Golf Resort Liberec tar man sig antingen via flyg från Arlanda, Malmö eller Köpenhamn med ankomst Katowice eller Krakow i Polen samt via Prag i Tjeckien. I detta paket ingår inte transfer från flygplats. Vi hjälper Er såklart boka Er transfer från flygplats till golfanläggningen. 

Önskas hyrbil hjälper vi er såklart med det också. 

 

Golf

Golf

Ypsilon Golf Resort Liberec ligger på 420-470 meter över havet i underbart vacker natur i närheten av Fojtka-dammen och Liberec stad. Banarkitekten Keith Preston har skapat en mästerskapsbana på 6102 meter (vit tee) och par 72. Banan består av fyra par 3, fyra par 5 och tio par 4 hål. Var och en av de arton hålen bidrar med sin specifika karaktär av park, skog och hedbana till en fantastisk golfupplevelse.
Ypsilon Golf har vunnit priset för Tjeckiens bästa golfbana 2006 och 2007 samt för bästa golf resort 2008 och åter igen en andra plats i Tjeckiens bästa golfbana 2015 med en tredje plats 2016 och 2017. Ypsilon Golf Liberec är dessutom ofta värd för europeiska professionella golfturneringar.

Mer om resmålet

Tjeckien är idag en egen republik sedan 1993 och delningen med Slovakien. Tjeckien är ett litet land, ungefär hälften av Sveriges yta, med ett invånarantal på cirka cirka 11 miljoner och precis som Sverige en egen valuta i den tjeckiska kronan.
Huvudstad är Prag, som har en storlek som Stockholm. Here We Go erbjuder idag i första hand golfresor till anläggningar i Tjeckien utan för Prag och Ostrava området (Norra Tjeckien i gränsområdet Tyskland och Polen). 2019 utökar vi antalet resmål till Tjeckien och vi skräddarsyr gärna hela Er resa.
Vi skräddarsyr golfpaket efter Dina önskemål oavsett om Du är ensam eller i grupp. Idag finns utomordentligt prisvärda möjligheter att antingen flyga ner till både Prag och norra Tjeckien eller att ta bil och med vår hjälp planera en härlig golfresa ner genom Tyskland och Polen till Tjeckien och sedan hem igen.
Kontakta gärna oss vi kan Tjeckien och hjälper Er med nästa resa.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs