Skip to main content

Stralsund - Golfpark Strelasund

Stralsund - Golfpark Strelasund

Unna er en prisvärd golfweeked på bilavstånd från södra Sverige. På Golfpark Strelasund bor ni bekvämt med två bra golfbanor utanför dörren endast 25 minuter söder om fina Stralsund och Rügen. Ni kan koppla av i SPA med pool och bastu och inkluderat är en välsmakande frukost och två omtyckta 3-rätters middagar i härlig restaurang. Fri golf under tre dagar ingår men glöm inte bort att se lite annat än fairways och greener under helgen för området är riktigt vackert även utanför golfbanan.

Boende

Boende

Modernt boende med en rustik touch

Sedan 2006 har man renoverat upp byggt till moderna rum på detta trevliga hotell beläget i natursköna och lugna omgivningar. Hotellet har ljusa och mysigt inredda rum men mycket trä och med en Skandinavisk känsla. Rummen har alla bekvämligheter man kan önska och är naturligtvis rökfritt. I hotellet  SPA kan ni ta ett dopp i inomhuspoolen och se ut över golfbanan eller avnjuta en behandling och koppla av. I hotellet rustika lantgårdsrestaurang avnjuter ni frukost och två 3-rättersmiddagar under er vistelse. Här kan ni också avnjuta en god fika med hembakta kakor.

Golf

Golf

Designade av David Krause

På Golfpark Stelasund finner ni två trevliga 18-håls banor, stor övningsanläggning med driving range och två pitch- puttinggreens. De båda banorna är ritade av David Krause som skapat två olika karaktärer som ger variation i spelet. Båda banorna Mecklenburg-Western Pomerania och Strelasund-Inselcourse imponerar med bra design och underhåll. Här kan golfare oavsett hcp uppleva en härlig och utmannade runda golf.  

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs