Skip to main content

Elche - Hotel Ibis Elche

Närhet till Alicante flygplats! 

Elche ligger på bekvämt avstånd från Alicante (8 km) och här kan ni utöver träning njuta av fantastiska stränder, naturområden, kultur, gastronomi, shopping och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. 
Ni bor på Hotel Ibis Elche som ligger mittemot sportcentrat. Här kan ni träna på både konst- och naturgräs. Stadens stolthet Elche FC (Segunda División) spelar sina hemmamatcher på Estadio Manuel Martínez Valero, med en kapacitet på 38.750 platser. Bästa placering i La Liga är en femte plats säsongen 1963-1964 och en andra plats i Copa del Rey i 1969.

Boende

Boende

Ljusa hotellrum

Hotellet har en kafébar som är öppen dygnet runt, och en 24-timmarsreception. Samtliga rum är rymliga och ljusa och med badrum. Samtliga rum är rökfria. Alla måltider serveras som buffé på hotellet. Stranden Santa Pola ligger omkring 15 km från hotellet. Shuttlebussar till och från stranden går två gånger i timmen.

Träning

Träning

Konstgräs och naturgräs

Här kan ni träna på både konst- och naturgräs.

Destination

Elche är en spansk stad i provinsen Alicante och ligger i Baix Vinalopo. Det är cirka 23 km inlandet från Alicante och är huvudstad i EI Baix distriktet. Intressant är en del av Elche kust, medan den största staden är nästan 11km bort från kusten. En liten bäck som kallas Vinalopo passerar genom staden dela i två delar. Det är bara 20 km från staden Alicante och 50 km från Murcia. det finns cirka 200 000 palmer planterade i Elche av staden myndigheten och alla är skyddade. Således har denna stad fått ett exotiskt utseende och känsla idag. Stöttepelaren i ekonomin är sko och gummiindustrin följt av turism. Du kommer att bli förvånad över att veta att det finns nästan 1 000 skofabriker här och en blomstrande gummiindustrin.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs