Skip to main content

Elche - Hotel Ibis Elche

Närhet till Alicante flygplats! 

Elche ligger på bekvämt avstånd från Alicante (8 km) och här kan ni utöver träning njuta av fantastiska stränder, naturområden, kultur, gastronomi, shopping och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. 
Ni bor på Hotel Ibis Elche som ligger mittemot sportcentrat. Här kan ni träna på både konst- och naturgräs. Stadens stolthet Elche FC (Segunda División) spelar sina hemmamatcher på Estadio Manuel Martínez Valero, med en kapacitet på 38.750 platser. Bästa placering i La Liga är en femte plats säsongen 1963-1964 och en andra plats i Copa del Rey i 1969.

Boende

Boende

Ljusa hotellrum

Hotellet har en kafébar som är öppen dygnet runt, och en 24-timmarsreception. Samtliga rum är rymliga och ljusa och med badrum. Samtliga rum är rökfria. Alla måltider serveras som buffé på hotellet. Stranden Santa Pola ligger omkring 15 km från hotellet. Shuttlebussar till och från stranden går två gånger i timmen.

Träning

Träning

Konstgräs och naturgräs

Här kan ni träna på både konst- och naturgräs.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs