Skip to main content

Träningsresa CrossFit Näset 27 april - 1 maj

Följ med Crossfit Nästet till hjärtat av Costa del Sol och hotell Sol Marbella Atalaya Park. Här bjuds det på en värmade weekend med fyra crossfitpass och fyra andra pass innehållande löpning och strandaktiviteter. Med på resan är naturligtvis coacher från Crossfit Näset.

Det nyrenoverade hotellet ligger direkt vid havet ca tio minuters taxiresa från jet-set och partyorten Puerto Banus och några minuter extra till Marbella med sin fina strandpromenad och gemytliga Gamla Stad. På hotellet finns hotellgym, stor utomhuspool, kafée, bar och fin bufférestaurang där det ingår buffé både till frukost och middag.

Crossfitpassen är bokade på en box som ligger externt från hotellet och den tio minuter långa transfer till och från boxen är inkluderad.

Ta chansen och följ med till Spanien för en oförglömlig crossfit-weekend med träning, skatt och sol.

Flyginformation


Flygtider Kastrup - Malaga:
D83670 27APR  CPHAGP  0555 0935
D85072 01MAY AGPCPH 1540 1925
2 x 20 kg incheckad väska + 10 kg handbagage per person ingår

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs