Skip to main content

Ridresa till Irland 27/6 - 2/7

Följ med oss till Irland och upplev en riktig drömresa för hästälskare. Galoppera på vita sandstränder på dagarna och återhämta dig på hotellets SPA-avdelning på kvällen.

Stallet West Port Wood Riding ligger alldeles intill Atlanten med den längsta kuststräckan i världen, endast 5 minuters transport från hotellet.

Michael Connon, som äger stallet och hästarna, har satt ihop ett härligt program anpassat efter tidvattnet. Efter en hel dag på hästryggen kan man antingen ta sig in till centrum av West Port Town med ett rikt kulturarv eller stanna kvar på hotellet och slappa på SPA-avdelningen.

Hästarna är irländska sportshästar och cobs. Alla hästarna har ett bra temperament och känner väl till terrängen. Det kommer läggas stor vikt på att hitta rätt häst till rätt ryttare - så att upplevelsen blir den allra bästa möjliga.

Observera minimiålder 12 år.

Preliminärt program

Preliminärt program (tidvattnet bestämmer definitiv agenda)

27/6 Flyg till Dublin. Transport till hotellet tar cirka två timmar. Checka in och komma på plats. Middag på kvällen.

28/6 Förmodligen Skelp Mountain Tour. Cirka 3 timmars bergstur med en hel del trav. Middag på kvällen.

29/6 Förmodligen White Strand till Silver Strand Beaches. Det är två fantastiska stränder, förmodligen de bästa i västra Irland. De är rena, väldigt lugna och okända för de flesta turister. Här delas gruppen upp då hästarna måste transporteras till stranden. Cirka två timmars ridning och dryck efteråt. Mycket trav och galopp. Det finns många kulturella arv och platser att se på den här turen. Bland annat ett spanskt havsvrak, hungersnödsgravar och mycket mer. Cirka tre timmars tur. Middag på kvällen.

30/6 Förmodligen Bertha Beach via Annaught Island. Cirka tre timmars tur och dryck efteråt. Mycket trav och galopp.  Middag på kvällen.

1/7 Kusttur till Shebben Pub där resan avslutas med lokala förfriskningar, från stallet cirka två timmars tur.

2/7 Frukost och sedan hemfärd.

Karta

Hotell

4****Westport Woods Hotel

4****Westport Woods Hotel

Westport Woods Hotel är ett modernt, elegant inrett hotell där man gärna drar sig tillbaka och kopplar av efter en aktiv dag i de natursköna omgivningarna. Hotellet ligger mellan centrala Westport och kusten, ca 2 km till centrum och 1 km till havet. Här finns trevlig restaurang, ett SPA och inomhuspool. Alla rum är gemytligt inredda med sköna sängar och bra utrustning som platt-tv, wifi, kaffe- och tekokare. Här trivs man.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs