Skip to main content

Abu Dhabi - Yas Marina

Abu Dhabi 24-26 November 2023

Avslutningsvis på F1 kalender är Abu Dhabi som ligger strax utanför Förenade Arabemiraten som sedan 2014 haft äran att hålla kalenderns sista race, Där allt kan avgöras!

Där ligger Yas Marina Circuit, belägen på Yas Island, som är en konstgjord ö, banan är 5,5 km lång och har 21 kurvor och chikaner.

Banan gillas av förarna då den är väldigt teknisk Max Verstappen tog hem titeln som världsmästare för första gången i sin karriär 2021 och har även snabbast tid på banan med sina 1:26.103

I området som banan ligger i så kan man även hitta Temaparker, shopping och Hotell, eller om en golfrunda lockar eller om man vill svalka sig med ett dopp i persiska viken så ligger båda dessa ställen i närheten av Yas Marina Circuit

 

Kontakta oss för detaljer>>

Hotell

Hotell

Hotellet som har allt!

Upplev en traditionell hotellvistelse med en modern twist. Voco Dubai erbjuder alla bekvämligheter du kan behöva. Ett brett urval av fina restauranger som passar alla tillfällen.

Hotellets nyrenoverade rum är det perfekta stället att koppla av på. Boenden som tillhandahålls av voco Dubai inkluderar ett komplett spa, bastu, toppmoderna mötesrum, evenemangsutrymmen och mer. Ni kommer att njuta av er vistelse!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs