Skip to main content

Costa Calida - Murcia inkl. fullt försäkrad hyrbil, middag & 5 dagars fri golf

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
9 975:-
8dagar
  • Flygresa Alicante t/r med direktflyg
  • Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
  • 7 nätter, dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Hyrbil med fria mil, full försäkring, extra förare inkluderat, ingen deposition
  • Fri parkering i parkeringsgarage nära hotellet
  • 5 x dagsgreenfee på Altorreal GC inkl. golfbil
  • En middag på rekommenderad restaurang i Murcia ingår
Transportsätt:Flyg
Boka resa


En av Europas varmaste och mest solsäkra städer bjuder in till en härlig upplevelse både på och utanför golfbanan. Här bor ni med spännande historia, gastronomiska upptäckter och massor av nöjen utanför dörren och spelar obegränsat med golf på lokala favoriten Altorreal under fem dagar. En varierad och underhållande golfbana i ständigt toppskick. Fri parkering, golfbil till alla rundor och en middagsvoucher är inkluderat som bonus på vår favoritdestination under 2018.

Sök resa

Mer om resan

Vi uppgraderar nu Murcia till fem dagars fri golf, en gratis middag på riktigt bra restaurang och vi bjuder på gratis parkering.

Den ultimata kombinationen av storstadspuls och lovprisad golf i idealiskt klimat blev med andra ord just ännu bättre.

De tre första avgångarna i april från respektive flygplats inkluderar en tävlingsrunda på El Valle inkl. lunch och prisutdelning. El Valle är en bana med meriter som Europatourkvalbana och här har Joakim Lagergren banrekordet. Kanske läge att utmana?

I Costa Calidas metropol, Murcia, med nästan en halv miljon invånare kommer ni ta med er minnen för livet. Staden grundades av morerna redan på 800-talet, vilket gör att staden erbjuder en historia som är värd att utforska, där stadskärnan domineras av den ståtliga katedralen.

Här bor ni på det fräscha hotellet Rincon de Pepe. Hotellet erbjuder förstklassig service och bra komfort, med centralt utgångsläge i Murcias centrum fylld av genuina spanska stråk och bara några få steg från det stora utbudet av shopping, kultur, nöjen och restauranger. Här äter ni genuina spanska medelhavsrätter, fyndar på lokala marknader, njuter av ett avslappnat tempo och får lite mer för er peng. Murcia är ett mer ”äkta Spanien”, även om det bara är en halvtimme till turistorterna på kusten.

Att staden dessutom räknas som en av de torraste platserna i Europa med mindre än 400 millimeter regn och mer än 300 soldagar per år gör området extra attraktivt som golfdestination under höst, vinter och vår.

Golf spelar förslagsvis på underhållande och välrenommerade Altorreal GC bara några få kilometer från stadens centrum, en bana man gladeligen spelar om och om igen. Därav erbjuder vi nu fri golf under fem dagar på denna bana med förbokade starttider och golfbil till alla rundor.

För er som önskar prova andra banor i området finns bland annat Europatourkvalbanorna El Valle och Hacienda del Alamo samt omtyckta Jack Nicklausbanan Haciande Riquelme inom kort bilresa. Dessa banor bokas mot ett mindre tillägg.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Så här beskriver några av våra nöjda kunder sina resor till Murcia!

"Allt funkade perfekt!"

Vi vill bara tacka så otroligt mycket för en fantastisk resa till Murcia och Altoreal! 

Allt funkade perfekt, från att vi fick ut bilen på Alicantes flygplats till återresan hem! Att vi fick disponera en Skoda combi gjorde ju inte saken sämre! Det va bara att lämna grejerna i bilen över natten eftersom garaget vid hotellet är bemannat dygnet runt av några otroligt trevliga och tålmodiga grabbar!

Hotellet som ligger mitt i smeten är grymt! Trevlig personal, fina rum, god frukost och trevliga restauranger och barer. Nära till massor av bra ställen runtom också!

Och det bästa av allt! Golfen! Rolig bana i högst acceptabelt höstskick, trevligt bemötande såväl i shop som restaurang och starters! Vi tog fel på en starttid men det löste dom galant! 

Det enda vi har att klaga på är att det tog slut alldeles för fort! Dock är jag inte ett dugg överraskad av allt detta då jag har rest med Here We Go många gånger och det har alltid funkat till 100%!! Detta var första gången för min fästmö och hon är överväldigad! 

Nästa gång vi vill åka och spela golf så tittar vi inte någon annanstans än hos er!!

Varma hälsningar från två mycket nöjda golfare!!

Bernard och Kajsa

"Högsta betyg!"

Suveränt upplägg på vår resa till Murcia med avresa 4 november 2017.
Stort tack för att ni genom ett mycket välplanerat, genomtänkt, prisvärt och välvalt arrangemang gav oss en härlig golf- och semestervecka. Högsta betyg från första kontakten och bokningen i Sverige till hemankomsten på Kastrup.
Ser fram emot att få anlita er för fler resor och kommer att sprida våra goda erfarenheter till våra vänner och familjer.

 

Stort tack (:-))
Tomas och Ina

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 dagars fri golf på Altorreal GC inkl. golfbil.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Altorreal Golf Course

Altorreal är en utomordentlig golfbana, designad av Dave Thomas, belägen några kilometer utanför Murcia. Här spelar den vane golfaren gladeligen flera varv då variationen på layouten är stor och det går definitivt inte bara rakt fram. Ni kommer stöta på lika många smått kuperade hål som flacka hål och en hel del vatten står i vägen mellan er och greenerna, framförallt märks det på hål 9 och 18. Med andra ord kommer det taktiska sinnet att sättas på prov då och då.

Vi anser att Altorreal är en banan som utmanar de spelare som har ett lågt hcp men att spelare med högre hcp kommer att trivas och glädjas av en runda eller flera på Altorreal. Till er runda ingår alltid golfbil men banan är möjlig att promenera runt.

Vi kan också rekommendera den mycket prisvärda lunchen som med fördel avnjuts på klubbhusets härlig solterras.

Altorreal som är en relativt ny bana i vårt utbud har redan fått mycket beröm och höga omdömmesbetyg från många av Here We Go´s resenärer och kan anses som ett guldkorn i området.

Mot tillägg kan vi boka en extra runda på någon av alla fina Jack Nicklaus-banor som ni når på en halvtimme med bil:

El Valle är en tuffare uppgift för del flesta golfare i jämförelse med exempelvis Mar Menor. Här gäller det att vara vän med sin driver eller spela ett säkrare kort. Håll er på fairway och undvik en allt för grov slice eller hook. Wastearea kantar de relativt tajta fairways runt banan. Eftersom det är Mr Nicklaus som skapat banan är det en varierande design som möter er, med strategiskt placerade bunkrar. Banan har en del lutningar och en del kan säkerligen föredra golfbil på El Valle, framförallt varma dagar. Efter rundan kan en kall dryck och en välsmakande hamburgesa med fördel avnjutas vid klubbhustes terrass. Från Mar Menor är det ca tjugo minuters körtid. Europatourkvalbanan El Valle rekommenderas varmt.

Hacienda Riquelme böljar fram på Costa Calidas slätter med sin mycket breda fairways, sjöar och utmanande greener. Just greenerna kanske kommer vara det mest bestående minnet eller menet efter er runda här då de är eleverade och för vissa irriterande men för alla utmanande och ondulerande. Hacienda bör dock vara en mycket trevlig upplevelse oavsett din erfarenhet på golfbanan. Långslående spelare kan utmana och alla spelare kan ta sig fram med ett strategiskt spel mot green men vi flaggar också för att låta bli de väldigt djupa bunkrarna. Ja, Hacienda Riquelme är en utmanande, unik och rolig golfbana och uppfattas säkerligen en hel del efter dagsformen på den som håller i klubborna. Golfbil är inget måste om man inte har medicinska skäl eller besöker banan under de mer varma månaderna maj, september och oktober. Körtid från Mar Menor är ca tjugo minuter.

Saurines karaktär är ökenbana. Här ligger välskötta ondulerande fairways och greener utplacerade bland ökendyner. Kontrollera att du har en wedge med i bagen innan ni tar er till banan, den kan komma till pass på Saurines. En större sjö vid nionde och artonde hålet garanterar en spännande final på er runda på denna banan med lite annorlunda omgivningar. Saurines brukar få bra respons av våra gäster oavsett om det är erfarna eller mindre erfarna golfare på resa. Körtid ca tjugo minuter.

La Torre är den kortaste av Jack Nicklausbanorna och mäter enbart 5403 meter från vit tee. Det betyder dock inte att den garanterat är den enklaste. Spelar ni från vit tee krävs ett planerat och genomtänkt slag för perfektion. Sex av hålen kantas av vatten och de flesta hål av storslagna bunkrar. Taktik och teknik är ledord att ta med sig till La Torre som inte bör missas. Avståndet är ca tjugo minuters bilfärd.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Murcia ingår alltid hyrbil med fria mil och full försäkring.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolaget på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Fri parkering i bevakat parkeringsgarage ca hundra meter från hotellet är inkluderad i detta paket. Parkeringsbiljett som ni erhåller vid entrén till garaget skall stämplas av hotellet vid utcheckning.

Är ni en grupp om 8 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert.

Tävlingar i april

Datumen 10/4, 17/4 och 24/4 annordnar vi en tävling på fina banan El Valle för våra gäster på Costa Blanca och Costa Calida. Det innebär att de första tre avgångarna i april inkluderar denna tävlingsdag på avresorna från Kastrup och Arlanda.

Restiden till El Valle är ca 20 minuter från Mar Menor, 30 minuter från Murcia, 30 minuter från Campoamor  och 45 minuter från La Finca. Denna tävlingsdag bjuder vi på lunch med stor öl, läsk eller ett glas vin till maten och naturligtvis prisutdelning. Våra golfrepresentanter Ulf & Grete tar hand om er på El Valle.

Följande starttider gäller:
10/4 El Valle 09:30
17/4 El Valle 09:30
24/4 El Valle 09:30

Lunchmeny:
Förrät - dagens sallad
Huvudrätt - Spagetti Bolognese alternativt Carbonara eller Hamburgtallrik eller Kycklingbröst med pommes
Efterrätt - Säsonges frukttallrik
Stor öl, vin eller läsk ingår till maten 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/3Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeFullbokad11 475:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
31/3Stockholm4****Tryp Rincon de Pepe611 475:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/4Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeFullbokad10 975:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
7/4Stockholm4****Tryp Rincon de Pepe410 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
12/4Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeFullbokad10 975:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
14/4Stockholm4****Tryp Rincon de Pepe810 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
19/4Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeFullbokad10 975:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
21/4Stockholm4****Tryp Rincon de PepeFullbokad10 975:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
26/4Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeMer än 89 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
28/4Stockholm4****Tryp Rincon de Pepe29 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/5Stockholm4****Tryp Rincon de PepeFullbokad8 975:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/5Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeFullbokad8 975:-Fullbokad
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/10Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeMer än 810 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
11/10Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeMer än 811 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
13/10Stockholm4****Tryp Rincon de PepeMer än 810 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
18/10Köpenhamn4****Tryp Rincon de PepeMer än 810 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
20/10Stockholm4****Tryp Rincon de PepeMer än 810 975:-Boka

Hotell

4****Tryp Rincon de Pepe

4****Tryp Rincon de Pepe

Beläget mitt i staden nära katedralen, stadshuset muséum, restauranger, butiker och caféer är TRYP Murcia Rincón de Pepe en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra staden Murcia. Hotel...