Skip to main content

Träningsresa CrossFit i Reykjavik - Hotel Reykjavik Marina

Åk till spännande Reykjavik och träna  CrossFit på ansedda boxen Crossfit Grandi101 där många av öns framgångsrika crossfit-utövare tillbringat många timmar. Ni bor på fräscha Icelandair Hotel Reykjavik Marina eller prisvärda Reykjavik Downtown HI Hostel. Båda inom gångavstånd till  CrossFit Grandi101. Träna upp till 5 pass med CF-certifierad tränare från sverige och hur många du vill av de som finns på shemat hos CF Grandi101

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Icelandair Hotel Reykjavik Marina ligger ett stenkast från centrala Reykjavik i en helt renoverad fyravånings byggnad som har blivit ett landmärke bland lokalbefolkningen. Det ligger bredvid den historiska, och fortfarande fullt fungerande, torrdockan Slippur. Med betoning på variation i den dynamisk, kreativ atmosfären i detta snabbt växande område med landets starka fiske traditioner, erbjuder Icelandair Hotel Reykjavik Marina alla möjlighet att se och uppleva huvudstaden utifrån dess mest kreativa och färgglada vy.

Detta hotell i Reykjavik erbjuder en spännande och udda design både inne och ute. Lobbyn och andra gemensamma utrymmen är ljusa och nyckfulla med färgstarka tapeter, lokala antikviteter och andra fantasifulla småsaker – intetsägande och enhetliga är det inte.  Men hotellet strävar också efter att vara varmt, inbjudande och funktionell med massor av bekväma och mysiga sittplatser och andra privata områden samt en stor öppen spis.

Karta

Hotell

Icelandair Hotel Reykjavik Marina.

Icelandair Hotel Reykjavik Marina.

Icelandair Hotel Reykjavik Marina ligger ett stenkast från centrala Reykjavik i en helt renoverad fyravånings byggnad som har blivit ett landmärke bland lokalbefolkningen. Det ligger bredvid den historiska, och fortfarande fullt fungerande, torrdockan Slippur. Med betoning på variation i den dynamisk, kreativ atmosfären i detta snabbt växande område med landets starka fiske traditioner, erbjuder Icelandair Hotel Reykjavik Marina alla möjlighet att se och uppleva huvudstaden utifrån dess mest kreativa och färgglada vy. Detta hotell i Reykjavik erbjuder en spännande och udda design både inne och ute. Lobbyn och andra gemensamma utrymmen är ljusa och nyckfulla med färgstarka tapeter, lokala antikviteter och andra fantasifulla småsaker – intetsägande och enhetliga är det inte. Men hotellet strävar också efter att vara varmt, inbjudande och funktionell med massor av bekväma och mysiga sittplatser och andra privata områden samt en stor öppen spis.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs