Skip to main content

Träningsresa CrossFit i Reykjavik - Hotel Reykjavik Marina

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
9 975:-
5dagar
 • Flyg t&r Reykjavik
 • Del i dubbelrum 4 nätter Hotell 4****
 • Frukost
 • 4 träningspass i box CrossFit Grandi101
Boka resa

Åk till spännande Reykjavik och träna  CrossFit på ansedda boxen Crossfit Grandi101 där många av öns framgångsrika crossfit-utövare tillbringat många timmar. Ni bor på fräscha Icelandair Hotel Reykjavik Marina eller prisvärda Reykjavik Downtown HI Hostel. Båda inom gångavstånd till  CrossFit Grandi101. Träna upp till 5 pass med CF-certifierad tränare från sverige och hur många du vill av de som finns på shemat hos CF Grandi101

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Icelandair Hotel Reykjavik Marina ligger ett stenkast från centrala Reykjavik i en helt renoverad fyravånings byggnad som har blivit ett landmärke bland lokalbefolkningen. Det ligger bredvid den historiska, och fortfarande fullt fungerande, torrdockan Slippur. Med betoning på variation i den dynamisk, kreativ atmosfären i detta snabbt växande område med landets starka fiske traditioner, erbjuder Icelandair Hotel Reykjavik Marina alla möjlighet att se och uppleva huvudstaden utifrån dess mest kreativa och färgglada vy.

Detta hotell i Reykjavik erbjuder en spännande och udda design både inne och ute. Lobbyn och andra gemensamma utrymmen är ljusa och nyckfulla med färgstarka tapeter, lokala antikviteter och andra fantasifulla småsaker – intetsägande och enhetliga är det inte.  Men hotellet strävar också efter att vara varmt, inbjudande och funktionell med massor av bekväma och mysiga sittplatser och andra privata områden samt en stor öppen spis.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
21/11Icelandair Hotel Reykjavik Marina.Mer än 89 975:-Boka

Information

Med tanke på stadens blygsamma storlek så har Reykjavik ett förvånansvärt rikt nöjes- och kulturutbud. Barer, restauranger, klubbar råder det verkligen ingen brist på, även om Reykjavik inte har så många sevärdheter i traditionell bemärkelse. Reykjavik är den naturliga utgångspunkten för utflykter på den äventyrliga ön, vare sig det gäller varma källor, sagolika berg och sprutande gejsrar.

Reykjavik är helt enkelt en stad som bubblar av en alldeles särskild energi. Staden är lätt att ta till sig och ta sig runt och kombinerar på ett unikt sätt småstadens vänlighet med metropolens möjligheter.

Det isländska köket har sitt ursprung i Islands rena natur och bara det bästa är gott nog. 
Framförallt i Reykjavik finns ett brett utbud av förstklassiga restauranger med läckra internationella menyer och isländsk husmanskost.

Om ni vill krydda resan med några andra aktiviteter utöver träningen finns det mycket att välja på, en ridtur på islandshästar eller valskådning. Andra populära aktiviteter är till exempel vandring, fiske eller ett superjeepsafari på en glaciär. 

Här finns också den berömda Blå Lagunen som ni absolut inte ska missa. Blå Lagunen är ett utomhusbad där du badar i vatten direkt från de varma källorna. Vattnet håller den varma och inbjudande temperaturen 36-39° året om.  Ni kan även besöka någon av de populära spa-anläggningarna i Reykjavik.

 

Hotell

Icelandair Hotel Reykjavik Marina.

Icelandair Hotel Reykjavik Marina.

Icelandair Hotel Reykjavik Marina ligger ett stenkast från centrala Reykjavik i en helt renoverad fyravånings byggnad som har blivit ett landmärke bland lokalbefolkningen. Det ligger bredvid den historiska, och fortfarande fullt fungerande, torrdockan Slippur. Med betoning på variation i den dynamisk, kreativ atmosfären i detta snabbt växande område med landets starka fiske traditioner, erbjuder Icelandair Hotel Reykjavik Marina alla möjlighet att se och uppleva huvudstaden utifrån dess mest kreativa och färgglada vy. Detta hotell i Reykjavik erbjuder en spännande och udda design både inne och ute. Lobbyn och andra gemensamma utrymmen är ljusa och nyckfulla med färgstarka tapeter, lokala antikviteter och andra fantasifulla småsaker – intetsägande och enhetliga är det inte. Men hotellet strävar också efter att vara varmt, inbjudande och funktionell med massor av bekväma och mysiga sittplatser och andra privata områden samt en stor öppen spis.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs