Skip to main content

Spela golf i Portugal

Portugal har två trevliga områden att ta med golfklubborna till. Algarve erbjuder härliga stränder, mysiga byar och flera av Europas bästa golfbanor. Lissabonområdet bjuder på prisvärda golfresorts både norr om staden och utanför Cascais.
 

4 veckor Algarve - Lagos longstay med centralt boende, alla transfer och fler banor mars inkl. flyg

29 dagar från 26 975:-

Golfvärdar på plats, centralt boende och slipp hyrbil - Vår senaste longstay-nyhet tar er till en av Algarves mest gemytliga orter, Lagos, beläget på kustens västra sida. Här bor vi på fräscha och centralt belägna lägenhetshotellet Aqualuz med fina faciliteter och med gångavstånd till de många kullerstensgatorna i centrum som kantas av butiker, kaféer och restauranger. Kring staden finns många intressanta golfbanor som vi spelar tillsammans. För er bekvämlighet ingår alla transfer p...Läs mer >>

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs