Skip to main content

Cascais - 4* Pestana Sintra

Golfanläggningen Pestana Sintra med hotellbyggnader och golfbana vid anslutande sjö.
Komplett paket
Pris från
11 495:-
8dagar
 • Direktflyg T/R med TAP, inklusive 23 kg väska + golfbag
 • 4* Pestana Sintra
 • 7 nätter, dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Flygplatstransfer T/R
 • 5 x 18 hål på Beloura GC
Boka

Prisvärt paket till underbara Cascais 

Prisvärt golfhotell utanför Lissabon som passar både kompisarna, paret och familjen! Vid berget Sintras fot ligger en av Lissabonområdets mest prisvärda golfanläggningar, Pestana Sintra, med sin egen 18-håls bana. Här kan man till en rimlig kostnad unna sig en golfvecka, botanisera bland Cascais myller av restauranger eller i Lissabon bland alla shoppingcenter och sevärdheter. Allt detta i ett behagligt klimat och behaglig atmosfär.
Golfbanan passar alla nivåer men kommer vara utmanande även för de med lägre hcp. I anslutning till banan finns också utmärkta träningsfaciliteter. 

Detta paket inkluderar även flyg.

Sök resa

Boende

Boende

Sintra-berget

Pestana Sintra ligger beläget vid Sintra-bergets fot, ca tio minuter söder om byn Sintra och tio minuter norr om Cascais. Personligt och charmigt är ett par egenskaper som kommer i tanke när man klivit in och gjort sig hemmastadd.

Njut med en drink

Här kan Ni koppla av med en drink vid någon utav utomhuspoolerna, varva ner i hotellets SPA, turkiska bad eller bastu, äta gott i hotellets restaurang eller sitta ner i loungen eller på verandan och njuta av lugnet och fundera över dagens golfspel.

Beloura Golf Course

Hotellet angränsar direkt till klubbhus och Beloura Golf Course.

Kör till vackra byar

Med hyrbil eller taxi tar Ni Er snabbt och enkelt till vackra byn Sintra eller till partyorterna Cascais och Estoril. Centrala Lissabon når Ni på en halvtimmers resa.

Golf

Beloura Golf

Det är den berömda arkitekten Rocky Roquemore som skapat en bana som lämpar sig för alla spelare oavsett högt eller lågt hcp. Över 40.000 träd av olika slag (euqalyptus, ek, tall, magnolia, palmer) kantar denna mjukt böljande par 72-bana. Vatten är att räkna med då många fairways angränsas av dammar och strömmar. Med sina 5573 meter kommer denna bana att bli en trevlig utmaning för golfare på alla nivåer. 

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Lissabons flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Lissabons flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Starttider

Beloura GC 

2022.10.12 Beloura GC 10:48

2022.10.13 Beloura GC 09:18

2022.10.14 Beloura GC 10:12

2022.10.16 Beloura GC 14:15 ( Turnering på morgonen )

2022.10.17 Beloura GC 10:03

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortReslängdHotellLediga platserFrån pris
11/10Stockholm8 dagar4****Pestana SintraMer än 811 495:-Boka
11/10Köpenhamn8 dagar4****Pestana SintraMer än 811 995:-Boka
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs