Skip to main content

Lagos - 4* Marina Club 1 vecka

En kundfavorit i mysiga Lagos!

I Lagos, en härlig stad på östra Algarve som lever året om, erbjuder vi boende vid den eleganta marinan. Här har ni gångavstånd till stadens centrumkärna med stor och trevligt utbud av restauranger, shopping, kaféer och nöjen. Lagos är en favorit för många på Algarvekusten och här finns dessutom de berömda grottorna att besöka och närhet till flera andra gemytliga orter som Alvor och Palmares bland annat. Boendet på Marina Club sker i moderna lägenheter bestående av ett sovrum, kombinerat vardagsrum och kök samt en balkong. Vid poolområdet finns bar och restaurang, flera sådana finns dessutom direkt utanför hotellet på den populära hamnpromenaden. Golf spelas på en utav Algarves senaste och redan bäst beryktade banor, Palmares GC med 27 hål. Hit tar det ca 10 minuter med hotellets golfshuttles. 

Detta paket inkluderar även flygresa.

 

Boende

Boende

Beläget vid marinan i Lagos

Marina Club ligger suveränt beläget vid marinan i Lagos. Här är det promenadavstånd till Lagos centrum där ni finner små mysiga restauranger och butiker. Det går dessutom att promenera till stranden som ligger strax öster om Lagos.

Medelhavsinspirera

Hotellet är byggt runt ett poolområde där också restaurangen Way Point serverar Medelhavsinspirerade rätter.

Ljusa lägenheter

I de ljusa lägenheterna finner ni ett modernt och fullt utrustat kök med spis, ugn och micro för matlagning. Bra matplats finns i vardagrummet som också är modernt inrett med soffa, tv, fåtölj och har utgång till balkongen. Badrummen är helkaklade med badkar.

 

Golf

Golf

Palmares GC

Palmares GC är en ambitiös klubb som öppnade så sent som 2010 men redan får arrangera tävlingar av klass. Banans 27 hål är designade av Robert Trent Jones II och är en mix av park- och linksbana och passar såväl semestergolfaren som den mer erfarne. Med sina tre slingor kommer ni få variation i spelet och vi kan utlova att ni blir hänförda av den vackra och ostörda naturen.

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta golfpaket ingår flygplats transfer tur och retur.

På hotellet bokar ni kostnadsfri shuttle för transport till golfbanan Palmares. 

 

Resmål

Algarve

Klimatet är medelhavsklimat, med milda, relativt regniga vintrar och varma, soliga somrar. Regionen har ett milt och soligt mikroklimat. Söder om staden hittar vi lagunen som heter Ria Formosa, bortom vilken det finns vackra stränder, där du också kan surfa i havet.

Medeltemperatur i Algarve:

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs