Skip to main content

Cascais - 5* Quinta da Marinha

Höstlovserbjudande! 

Bekvämt, snyggt, lyxigt och rogivande. Quinta da Marinha är en femstjärnig golfanläggning belägen i natursköna och lugna omgivningar utanför semesterorten Cascais vid kusten väster om Lissabon. Ett ställe som andas golf och lockar spelare från hela världen.

Hotellet erbjuder hög service och bästa komfort. Här finns wellness-område att koppla av i efter en dag på banan, pianobar att börja eller avsluta kvällen i, restaurang som serverar utsökta Portugisiska och internationella rätter, ett skönt poolområde för att insupa eftermiddagssolen och naturligtvis en mästerskapsbana av hög klass utanför dörren.

För den som inte bara vill ha lugn och ro finns gott om aktiviteter i Cascais tio minuter med bil bort, en populär semesterort med allt från Michelin-restauranger till tapasbarer, kaféer, shoppinggator och nattklubbar. Härifrån går också pendeltåg till centrala Lissabon. Biljettern kostar ett par € och ni är i huvudstaden på cirka en halvtimme.

Vi kommer även arrangera en golftävling som kostar 300:- att vara med i, den ligger som tillval i sista bokningssteget. 

Boende

Boende

Majestätiskt hotell

En imponerande entréhall med reception, bar och restaurang möter Er på detta välkända golfhotell. Här bor Ni i välutrustade dubbelrum i hotellets huvudbyggnad och har golfbanan precis invid hotellets poolområde. Här kan Ni njuta av lugnet trots närheten till nöjen och storstadens myller. Från Lissabons flygplats tar transfern ca 30 minuter och vill man ta taxi in till Estoril eller Cscais tar detta ca 15 minuter. 

Golf

Quinta da Marinha

Robert Trent Jones har designat denna flacka par 71 bana över 110 hektar. Det spektakulära hål nummer 13 spelas mot havet och väl på green har Ni Atlanten som kuliss. De flesta hålen spelas dock inåt land och Ni har Sintra bergen i horisonten. Många bunkrar och flera sjöar (hål 10 är en ö-green) gör banan utmanande för de flesta spelarna. Banan har varit värd för välaktade tävlingar.

 

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Lissabons flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Lissabons flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

 

Flygtider och datum

I det här paktet ingår endast flyg från Köpenhamn! 

Flygtider med TAP Airlines

TP 753 04NOV  CPH-LIS  06:10 - 08:50 

TP 752 07NOV  LIS-CPH  18:50 - 23:35

- Resväska ingår

- Golfbag ingår

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs