Skip to main content

Alicante - 4* Bonalba Golf Resort

Prisvärd golfresa med närheten till allt!

Bonalba Golf Resort erbjuder en bekväm resa med kort förflyttning från flygplatsen i Alicante, närhet till stadsliv och strand samt golfbana vid hotellet. Här kan man efter en dag på banan varva ner i utomhus- eller inomhuspoolen, i restaurangen eller puben. Vill man aktivera sig ytterligare når ni Alicante centrum och hamn på ca femton minuter med bil. Utöver spel på Bonalba ingår 18 hål på uppskattade Alenda Golf ca trettio minuter från hotellet.

Boende

Hotel Bonalba Alicante ★★★★

Hotell Bonalba har rejält tilltagna rum där man verkligen inte behöver gå på varandra. Dessa är trevligt inredda och alla har balkong, de flesta med utsikt över någon del av golfbanan. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, kassaskåp, satellit-TV, fast internet, m.m. Även om klubborna absolut får plats på rummet så behöver man inte ta med dem dit då det finns förvaringsrum i receptionen. Hotellet har en stor och härlig utomhuspool som lockar de flesta. Den tropiska trädgården med den stora utomhuspoolen är oftast väldigt uppskattad. Komplettera med något drickbart från Café Lounge Bonalba som serverar kaffe, te och longdrinks. Och som grädden på moset så finns erbjuds även spa med uppvärmd inomhuspool, gym, bastu, turkiskt bad och olika typer av massage och behandlingar.

Flygplats 30 KM Stranden 8 KM
Golfbanan Gångasvtånd Närmsta affär 5 KM
Närmsta stad 5 KM Gym Ja
Utomhuspool Ja Inomhuspool Ja
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 30 KM
Stranden 8 KM
Golfbanan Gångasvtånd
Närmsta affär 5 KM
Närmsta stad 5 KM
Gym Ja
Utomhuspool Ja
Inomhuspool Ja
Balkong Ja
Wifi Ja

Golf

Bonalba Golf

Beläget i Valencia-regionen, mycket nära Alicante, precis intill Playa de San Juan, erbjuder golfbanan Bonalba sensationell utsikt över havet och ett perfekt klimat för att njuta av ett spel när som helst på året. Med 18 hål och ett par på 72 är detta en utmärkt bana byggd på mjuka åsar, med breda farleder, böljande greener och strategiskt belägna sjöar. Bonalba golfbanedesign är en intressant och rolig utmaning för golfare och variationen i hålen gör att det aldrig blir en tråkig stund.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd Gångavstånd
HCP-krav 28/36 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Nej Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd Gångavstånd
HCP-krav 28/36
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Ja
Korthål Nej
Restaurang Ja

Alenda Golf

Alenda Golf Club ligger i Valencia, mycket nära Sierra de las Aguilas-bergen och havet. Alenda Golf Club är en 18-hålsbana med en mild, kuperad och varierad runda. Det är väldigt underhållande för spelare på alla nivåer, och du behöver verkligen använda alla dina klubbar. Det är en ganska snabb bana. De första 9 hålen är lätta att spela och fairwayna är mycket breda, vilket hjälper på tee-skotten. De 9 bakre hålen kräver mer koncentration, eftersom detta är den tekniska delen av banan där noggrannhet är viktigare än avstånd.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 30 KM
HCP-krav 28/36 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Nej Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 30 KM
HCP-krav 28/36
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Ja
Korthål Nej
Restaurang Ja

Resmål

Alicante

Bonalba Golf Resort är en perfekt destination med närhet till golfbana, stad och strand. Här kan ni promenera ut till hemmabanan Bonalba GC, koppla av vid hotellets poolområde eller SPA-avdelning med inomhuspool, avnjuta middagar i hotellet restaurang eller ta en taxi in till centrala Alicante för ett enormt utbud av restauranger, nöjen och shopping. Med enbart 15 – 20 minuters taxi till Alicante och 10 minuter till stränderna norr om staden har Bonalba ett perfekt utgångsläge.

Medeltemperatur i Alicante:

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs