Skip to main content

Estepona Longstay Hösten 2023 FULLBOKAD

Charmiga Estepona med tävlingar och mycket golf!

Boka vårt populära arrangemang i solkustens mest gemytliga ort Estepona. Här bor ni nära havet och endast en kort promenad bort når ni det vackra centrumet med otaliga restauranger, kaféer och kullerstensgator kantade med lokala boutiquer och marknader.

Golf spelas som sällskapsrundor på Estepona GC och La Canada och en gång i veckan ordnar vi sociala tävlingar på högklassiga utflyktsbanor tillsammans med våra representanter, prisutdelning och lunch med dryck efter rundan. Söker ni en longstay med varierad golf och ett boende där ni har service och ett stort utbud runt knuten behöver ni inte leta längre. Detta paket inkluderar även flyg!

Denna resa är FULLBOKAD! Se fler Longstay-resor här:

Se fler Longstayresor >>

Golf

 

 

Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 20 KM
HCP-krav 28/34
Driving range Ja
Putting green Nej
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Nej
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Ja
Korthål Nej
Restaurang Nej

La Canada

Med grannar som Sotogrande, San Roque och Valderama är det lätt att känna sympati för denna prisvärda golfbana som många golfare missar när de besöker dessa exklusiva golfkvarter. La Canada var länge en 9-hålsbana byggd av Robert Trent Jones (den äldre) men år 2002 la Dave Thomas de felande 9 hålen som idag är första nio på banan. Detta är en mycket välskött och underhållande golfbana med utmanande fairways, stora lundar av träd, snabba greener och härliga vyer över Medelhavet.

De mest berömda hålen här är par 5 hålet på 10:an och avslutningshålet där ett bra avvägt utslag krävs över en ravin samtidigt som vyerna över Guadiaro floden och havet pockar på uppmärksamheten.

En medelsvår bana som kan promeneras runt med lite vilja och om man inte har några problem med hälsan.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 25 KM
HCP-krav 28/34 Driving range Ja
Putting green Nej Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Nej
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Nej Restaurang Nej
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 55 KM
HCP-krav 28/34
Driving range Ja
Putting green Nej
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Nej
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Ja
Korthål Nej
Restaurang Nej

 

Nyrenoverade Estepona GC

Estepona har fått ett nytt ansikte tack vare nya ägare och generösa renoveringar.Banan med 18 hål, som ligger på den inre sidan av den stora kustvägen vid Km. 150, bara en mil från Esteponas centrum, ritades av José Luis López och öppnades första gången 1989. Designen utnyttjar det naturliga landskapet som ligger mot bergskedjan Sierra Bermeja och har havsutsikt från de flesta delar av banan. Fairways är breda och greenerna stora vilket ger en utmaning för spelare på alla nivåer, men straffar inte den genomsnittlige golfaren. Det finns många palmer, eukalyptus och vilda olivträd på banan, och spelarna har goda möjligheter att njuta av många sällsynta arter av vilda djur, särskilt på andra halvan av banan.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 7,5 KM
HCP-krav 28/34 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Ja
Korthål Nej Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 55 KM
HCP-krav 28/34
Driving range Ja
Putting green Nej
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Nej
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Ja
Korthål Nej
Restaurang Nej


 

Resmål

Estepona

Ca en timme väster om flygplatsen i Malaga ligger den äkta Spanska orten Estepona. I Gamla Staden och i de centrala delarna av Estepona har man på senare år renoverat upp, målat om, hängt upp blommor på fasaderna, putsat gatstenen och stängt av gator från biltrafik. Här är det helt enkelt oerhört trivsamt och man kan vara en del av lokalbefolkningen som gärna kopplar av med en Espresso på torget, med en bok på stranden och en lång middag när den ljumna kvällen kommer.

Medeltemperatur i Estepona:

Hyrbil

I detta golfpaket ingår hyrbil med grundförsäkring. 

Vill ni känna er helt försäkrad under den månad ni är borta så kan ni lägga till fria mil, full försäkring och en extra förare, för endast 2500:- för hela vistelsen. ( Ligger som tillval i sista bokningssteget ) 

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
 

Elvagn

Välkomna till Spanien och Estepona!

HereWeGo har träffat en överenskommelse med Powerkaddy. En av världens största leverantörer av elektriska trollies som ger Er möjlighet att hyra en Elektrisk Trolley för hela perioden Ni är i Estepona. Den levereras till boendet i Estepona när Ni kommer ner tillsammans med laddare. Ni tar med den till de rundor ni spelar både på Estepona Golf samt utflyktsbanorna, sätter batteriet på laddning när ni kommer hem och den är klar att användas nästa dag igen. Genom denna överenskommelse får ni tillgång till ”Er egen” trolley under vistelsen för ett klart bättre pris än att hyra Trolley per runda.

Kostnaden för en 4-veckors period är kr 1.300, vilket ger en besparing på drygt 500kr per person jämfört med att hyra per runda.

Vår representant på plats som kommer att vara med Er på alla rundor som spelas på andra banor än Estepona GC och La Canada använder alltid Elektriska trollies. Kontakta gärna Here We Go och boka din egen trolley i god tid före resan till Estepona.

Se fler golfpaket

Nyfiken på fler golfpaket?

Se fler av våra golfpaket med bra boenden och fantastisk golf i Spanien

Se fler golfpaket >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs