Skip to main content

Rompido - 5* Precise Golf Resort El Rompido

Komplett paket
Pris från
14 495:-
8dagar
 • 5* El Rompido Hotell
 • 7 nätter, del i dubbelrum
 • Halvpension
 • 2 x 18 hål på El Rompido South
 • 3 x 18 hål på El Rompido North
 • Flyg T/R med SAS inkl. 23 kg väska + golfbag
 • Flygplatstransfer T/R
Boka

Hög klass till bra pris! 

Golf El Rompido ligger i provinsen Huelva, i den västra delen av Andalusien, och är integrerad i den naturliga miljön i Marismas del Río Piedras. El Rompido är den enda golfbanan i regionen som har 36 hål (norra banan och södra banan) utan någon fastighetsutveckling runt sig.

Dess två 18-hålsbanor, omgivna av tall- och apelsinlundar, rynkar myrarna och öppnar mot Atlanten med spektakulära vyer, vilket ger dem som går genom dem en unik känsla. Naturens kraft är närvarande vid varje steg, vilket gör golfutövandet till ett nöje för sinnena.

Detta paket inkluderar även flyg!

Sök resa

Golf

Golf

36 hål med fin omgivning

 

Norra fältet

Den norra banan invigdes i juni 2006 och är enligt "Peugeots guide till de 1 000 bästa banorna i Europa", ett monument över modern, intelligent och rolig golf. Modern eftersom den kombinerar kraft och precision; intelligent eftersom det tvingar att tänka slagen; och roligt eftersom dess medelstora greener kommer att underhålla både den skickligaste spelaren och de högsta handikapparna.

Turen smälter in i en vacker natur och kräver inga orimliga smällar.


Antal hål 18 hål, par 72 Avstånd från boende Gångavstånd

Södra fältet

Invigd i oktober 2003 gränsar den södra banan till klubbhuset och är uppdelad i två varv med mycket olika egenskaper, både på teknisk och landskapsnivå. Tallskogen, olivträden och kärret växlar varandra och kräver av spelaren strategi och precision i sina skott. Banan, som lätt spelas till fots, erbjuder breda greener känd som en av de snabbaste i Andalusien.

Blandningen av tropiskt och vintergräs ger fairways en mycket bekväm och uppskattande känsla.

 

 

Hotell

Hotell

El Rompido ligger i hjärtat av ett lugnt naturreservat, i en av de vackraste regionerna i södra Spanien, bara en timme från Sevillas och Faros flygplatser.

Resorten är ett 5 * hotell här finns även lägenheter. Hotellet har 184 rum och 12 sviter, alla elegant designade för att erbjuda maximal komfort för gästerna. Alla rum har en minibar, LCD-TV, telefon, telefonsvarare, internetuppkoppling och ett fullt utrustat badrum, samt en terrass eller balkong med fantastisk utsikt över trädgården och golfbanan.

Dessutom har resorten flera restauranger och barer, pool, spa och ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter. De höga standarderna på servicekvalitet och faciliteter på resorten garanterar en oförglömlig upplevelse, oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull. 

Hyrbil/transfer

Transfer/Hyrbil 

 

I detta paket ingår flygplatstransfer T/R. Önskar ni hyrbil istället, kontakta oss för att få en offert.

 

Om resmålet

Charmiga El Rompido

Vackert belägen mellan Islantilla och Huelva ligger El Rompido, en gammal fiskeby som har behållit sin charm trots stora förändringar under det sista decenniet. El Rompido erbjuder på ånga restauranger, tapasbarer, sportbarer och en hel del mindre butiker. De flesta restauranger längs Rio Piedras floden har en absolut fantastisk utsikt över hamnen och stranden. Regionens huvudstad, Huelva, ligger till ca 25 minuter bilkörning från resmålet. Området anses vara en av de vackraste platserna i Andalusien.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortReslängdHotellLediga platserFrån pris
18/10Köpenhamn8 dagarEl Rompido *****Mer än 814 495:-Boka
26/10Stockholm8 dagarEl Rompido *****Mer än 814 495:-Boka
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs