Skip to main content

Lissabon - 5* Camporeal, Weekend

Paketet för dig som vill få ut max av få dagar. 

 

Det här paketet är noga utvalt för att få ut maximalt av er resa, dessa 3 nätter blir nästan 5 hela dagar då flygtiderna är väl anpassade ( se flygtider nedan ). I det här paketet erbjuds även obegränsad golf vilket gör att man kan spela så mycket golf man vill under dessa '' 5 dagar ''. 

Camporeal ligger snyggt placerad i den ”Portugisiska trädgården” strax norr om Lissabon bland vingårdar och frodiga dalar. Här är det exklusivt, behagligt, naturskönt och avkopplande. Det som hörs är bollträffen från en drive, en traktor i fjärran och fågelkvitter i den ljumna dagen.  Utanför den ståtliga hotellbyggnaden  ligger mästerskapsbanan Camporeal, övningsområde och pool. Vi har i detta paket resortens 5* hotell Dolce Camporeal som ert boende. Ni har såklart full tillgång till alla fina faciliteter på hotellet. Här finns en förträfflig restaurang, klubbhusets kafé med terrass, en trevlig bar, ett SPA och en inomhuspool. Golf spelas precis utanför dörren på hemmabanan Camporeal som bland annat varit värd för damernas Europatour. Denna bana är inledningsvis kuperad och många väljer därför att förboka golfbilar till rundorna.

Sök resa

Boende

Boende

Tvåbäddsrum deluxe

I det här paketet så bor man i mysiga tväbäddsrum på hotellet. Stora klassiska och bekväma rum med bra sängar. Här är även väldigt hjälpsam personal och fin frukostbuffé varje morgon. 

Golf

Golf

Camporeal

Camporeal har bland annat varit värd för damernas Europatour. Banan öppnades 2005 och är designad av Donald Steel. Inbäddad i det naturligt kuperade landskapet tar Er banan upp och ner för för dramatiska kullar och dalar kantade av tät skog. En utmanande bana där de första 9 hålen är tuffast. Faciliteter och service innebär bland annat mycket goda träningsmöjligheter, Galloway klubbor till uthyrning, golfbilar och manuella golfvagnar till uthyrning, transfer mellan hål 2 och 3 för alla som går banan, golflektioner vid "golfakademin".

Transfer

Transfer

I det här paketet ingår flygplanstransfer från och till flygplatsen. 

Avgångar och flygtider

1.

07OCT  CPH-LIS   06:00-08:50 

10OCT  LIS-CPH   18:15  22:55 

 

2.

28OCT  CPH-LIS   06:00-08:50 

31OCT  LIS-CPH   18:15-22:55   

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs