Skip to main content

St Andrews Golf - Bell Craigh House

Komplett paket
Pris från
19 995:-
5dagar
 • Direktflyg med Norwegian, inklusive resväska & incheckat bagage
 • D84463 08SEP ARN-EDI 18:35-19:50
 • D84464 12SEP EDI-ARN 20:40-23:50
 • Priorsgate Apartments
 • 4 nätter, del i lägenhet med två eller tre sovrum
 • 3 golfdagar med obegränsad golf
 • Fri Shuttle mellan klubbhusen
 • Frukost ingår EJ
Boka

St Andrews - Drömresa med chans på Old Course!

Att spela klassisk Links i St Andrews är en upplevelse och golfresa utöver det vanliga. Endast en lång drive bort från ert centrala boende har vi St Andrews links klassiska golfbanor och stadslivet med pubar, restauranger och golfshops. Bättre än så här kan golflivet knappast bli. Detta paket innehåller 3 dagars golf i golfens mecka . Vi hjälper er gärna med att komma med i lotteriet för starttider till legendariska och mytomspunna The Old Course.  Det finns en fri golfshuttle som kör dig mellan klubbhusen. 

 

 

Boende

Priorsgate Apartments 

Priorsgate Apartments i St. Andrews erbjuder modern boendekomfort med stilfull inredning och centralt läge. Dessa välplanerade bostäder imponerar med nutida bekvämligheter, fantastisk utsikt och närhet till St. Andrews historiska sevärdheter. Lägenheterna erbjuder fritt WIFI och minst två sovrum per lägenhet. 

Frukost 

I detta paket ingår INTE frukost men det finns möjlighet att få en frukostkorg. Om man vill finns det möjlighet att få en frukostkorg levererad till lägenheten för 450kr per person och korg. Det finns inget krav på att man måste ha det alla nätter. 

Läs mer om boendet

Om ni följer denna länken kan ni läsa mer om boendet: https://www.oberlanders.co.uk/work/priorsgate-apartments

 

Golf

Golf

Obegränsad golf?

I detta paketet ingår obegränsad golf. Då förbokas en starttid varje speldag och sedan bokar man själv på sin andra runda ca. 48h innan din starttid. 

Starttider

09/09: Castle Course 09:30

10/09: New Course 11:20

11/09: Eden Course 09:04

Det går tyvärr inte att boka startider på The Old Course. Det finns dock ett lotteri (Ballot) som var dag ger ett ganska stort antal spelare möjlighet gå ut och spela på helig golfmark. Vi hjälper er gärna med att komma med i detta lotteri!

New Course - Unik golfbana

Letar du efter en unik golfbana? New Course har en unik design som skiljer sig från andra banor. New Course sträcker sig över 6 055 meter och är en 18-håls par 71 bana. Bunkrarna är strategiskt placerade runt både greenområden och dom kuperade fairwaysen för att göra spelet tuffare.

Jubilee Course - Utmanande golfupplevelse

Sugen på en utmanande golfupplevelse? Mästerskapsbanan Jubilee Course är en 6 160 meter lång 18-håls par 72 bana belägen mellan havet och St Andrews New Course. Linksbanan anses av många vara en av de mest utmanande banorna i området, dels för att banan är mer kuperad och dels för att banan är belägen nära havet vilket resulterar i kraftigare vindar.

The Castle Course - Golf med vackra vyer

Vill du spela golf med en vacker utsikt? Då är The Castle Course ett toppenval. The Castle Course är en 6 759 meter lång 18-håls par 71 bana som är belägen ovanför en klippa med fantastisk panoramautsikt över St Andrews och havet. Njut av både den storslagna vyn och naturskönt golfspel.

 

The Eden Course & Strathyrum Course 

Aningen mer förlåtande än de andra banorna. Om du primärt reser för att uppleva byn och inte tycker det är viktigt att spela på dem dyraste banorna är detta ett perfekt alternativ. 

 

 

Hyrbil/Transfer

Transfer

I detta paketet ingår det en transfer som hämtar er på flygplatsen och lämnar av er vid boendet. På vägen hem bli ni upphämtade på samma ställe och körda till flygplatsen. 

 

Om resmålet

Golfklassikern St Andrews

St Andrews är beläget på den skotska östkusten. Förutom golf så finns det många fina platser i staden att besöka, bland annat den botaniska trädgården, golfmuseet och det magnifika slottet St Andrews Castle.

St Andrews Golf - The Home of Golf

St Andrews hör till en av världens äldsta golfdestinationer. Golf har spelats på dessa historiska linksbanor i mer än 600 år och mer än 230 000 golfrundor spelas idag över samtliga sju golfbanor. Med sin rika golfhistoria är St Andrews links ofta kallad "The Home of Golf", och dess betydelse för sporten är enastående. Det finns även golfskola, ett antal klubbhus och butiker tillgängliga.

Fler linksbanor i St Andrews

På St Andrews är samtliga banor linksbanor. Linksbana innebär att banorna utgörs av grästäckta sandbotten och är kända för sina naturligt formade bunkrar och sandgropar, tack vare de kraftiga vindar som är karakteristiska för kustområdena. Är du ute efter en oförglömlig golfupplevelse på linksbana? Då är St Andrews links en riktig klassiker.

The Old Course - Den legendariska banan

Den legendariska banan, The Old Course, är en 6 721 meter lång 18-håls par 72 bana som är mest känd för att vara en av de äldsta och mest krävande i världen. Denna magnifika bana har varit platsen för några av världens största golfmästerskap. Spela på en av den mest legendariska golfbanorna och upplev golf på en av världens äldsta banor!

FAQ 
Var ligger St Andrews Golf?

St Andrews ligger på den vackra skotska östkusten och är en uppskattad golfdestination för golfentusiaster över hela världen.

När är den bästa tiden att åka till St Andrews?

Golfsäsongen varar i huvudsak från april till oktober. Vår, sommar och tidig höst bjuder på behagligt väder för att spela golf.

Vilken är den bästa golfbanan på St Andrews links?

St Andrews links är hem för flera fantastiska golfbanor. Det är svårt att utse en som den absolut bästa, eftersom det beror på dina preferenser. The Old Course, som är en av världens mest kända banor, anses ofta vara en favorit. Andra populära banor inkluderar The Castle Course, Jubilee Course, och New Course. Det bästa rådet är att spela flera banor och se vilken som passar dig bäst.

Varför kallas St Andrews för "The Home of Golf"?

St Andrews kallas "The Home of Golf" eftersom staden anses vara golfens födelseplats. Staden hyser en lång och stolt historia av golf, hem åt några av världens äldsta golfbanor. Den kända banan, The Old Course, har spelats i århundraden och är en återkommande värd för prestigefyllda golfmästerskap.

Se fler golfweekends

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Skottland.

Se fler golfweekends >>

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortReslängdHotellLediga platserFrån pris
8/9ARN5 dagarBell Craigh House 4* B&BFullbokad, väntelista19 995:-Boka på väntelista
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs