Skip to main content

Costa del Sol - 4****Melia Marbella Banus med full försäkrad hyrbil & 3 olika toppbanor


På Melia Banus är det exklusivt, elegant och bekvämt. Efter en dag på golfbanan kan ni koppla av vid den gemytliga poolen innan ni svider om och promenera ett par minuter till restaurang – och nöjesmyllret i Puerto Banus hamn. Ni spelar klassiska mästerskapsbanorna Los Naranjos, La Quinta och Rio Real som alla nås på kort bilfärd från Puerto Banus. Detta paket ger er yppersta elegans och klass i Solkustens jetset-ort nummer ett.

Mer om resan

På gångavstånd från Puerto Banus exklusive marina med mängder av restauranger, nöjen och shopping ligger eleganta och fräscha hotellet Melia Banus. Det perfekta valet för er som önskar lite mer fart även utanför golfbanan.

Hotellet erbjuder fina rum, bra service och trevliga faciliteter som utomhus- och inomhuspool, turkiskt bad och tennisbana. Väljer man att äta på Melia Banus finns en bufférestaurang samt en nyöppnad bistrorestaurang som redan fått högsta betyg och toppar diverse rankinglistor över bästa restaurangerna i stan. Efter en dag på golfbanan kan det vara skönt med lite avkoppling i den sköna loungen eller vid den mysiga poolbaren innan det är dags att svida om till aftondressen.  

I området kring Puerto Banus finns flertal högklassiga golfbanor och vi har i vårt paket inkluderat tre rundor på svenskbanan Los Naranjos och en runda på klassiska Rio Real samt populära La Quinta. Samtliga banor nås inom femton minuter med er fullt försäkrade hyrbil som är inkluderad.

Mycket nöje väntar med vårt paket till Melia Banus.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Golf

Golf

Los Naranjos Golf Course är enligt berömda bandesignern Robert Trent Jones "En av mina allra bästa golfbanor". Kanske styrks detta av att banan bl.a. varit värd för Spanish Open vid två tillfällen under 2000-talet. Varierande fairways, stora, snabba, onulerande greener och 97 bunkrar finns att bekanta sig med. Banan mäter 6457 meter och de nio första hålen är mer kuperade och oberäknerliga medan de sista nio är vida och mer vänliga med långa fairways utbredda mellan palmer och apelsinträd. Hcp krav 27 för herrar och 35 för damer. Los Naranjos är en av Here We Go Golfs mest bokade golfbanor och en av de banor som får bäst kritik i Spanien.

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

La Quinta Golf Course är en av de bäst beryktade golfbanorna i golfdalen kring Puerto Banus och Nueva Andalucia. En ganska kuperad bana som ständigt är i toppskick. Här finns 27 hål underhållande hål som passar utmärkt både för amatörer och de som kan kalla sig proffs. Ni kommer spela i böljande terräng, möta en del doglegs-hål och varierande svårighet på green. Utsikten från La Quinta samt de vackra omgivningarna i stort gör La Quinta till en av de mest natursköna banorna på Solkusten. Mycket nöje väntar. 

 

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Melia Banus ingår alltid hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 8 eller fler resenärer kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert vid intresse.

Karta

Hotell

4****Melia Marbella Banus

4****Melia Marbella Banus

Beläget längs den berömda "Golden Mile" i ett exklusivt område av Puerto Banus ligger omtyckta Hotel Melia Banus. Här har ni närhet till högklassig shopping, välrenommerade restauranger, brett utbud av kvällsnöjen och för soliga dagar den populära sandstrand öster om staden. Hotellet erbjuder 200 moderna och välutrustade rum med två queensize-sängar och fritt WiFi. Här finns tre restauranger, två barer, tre utomhuspooler, Wellness-avdelning med uppvärmd inomhuspool, bastu och turkiskt bad. Under hotellet finns också ett bevakat parkeringsgarage.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs