Skip to main content

Algarve - Monte Rei med fullt försäkrad hyrbil, lyxboende & spel på Portugals bästa bana

Vi kan nu erbjuda en lyxig semester utöver det vanliga!

Vi tar er till Monte Rei beläget på östra Algarve, den mer geniuna delen av denna vackra kust. Anläggningen vann 2017 utmärkelsen: Award winners of Best Serviced Villas in Europe by Condé Nast Johansens. På Monte Rei bor ni i lyxa villor bredvid golfbanan och finner tre restauranger, inclusive fine dining-resturangen “Vistas” som styrs av kocken Albano Lourenço – som rankas som en av landets främsta. Förutom fantastisk mat finns det utrymme för avslappning i wellnes-området som består av bastu, ångrum, massagerum, relaxavdelning och ett gym.
 
Restaurangerna i området serverar utsökt, genuin och traditionell mat från det portugisiska köket med stort fokus på skaldjur, till låga priser. Lägg till ett av Europas bästa klimat och en golfbana designad av Jack Nicklaus som rankas som Portugals bästa bana så finner du flera anledningar att njuta av denna underbara plats på jorden.

Charmiga orten Tavira nås på cirka femtin minuters taxiresa, här kan man botanisera bland mysiga kaféer, kvällsnöjen och flertalet riktigt högklassiga fiskrestauranger.

 

Golf

Golf

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Monte Rei. Det går naturligtvis att lägga till ytterligare rundor på andra golfbanor i området, det gör ni i bokningsprocessen.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Monte Rie Golf Club är en av södra Europas mest respekterade, eftertraktade och fantastiska golfbanor.  Rankingsidan ”Top100golfcourse” som är trovärdiga bedömare rankar banan som nummer 1 i Portugal och som 10:a i Europa. Här möts man av ett otal vattenhinder och svårpasserade bunkrar. Banan är stark från första utslag från ett upphöjt tee till sista putt på det utmannan och avlutande par 5 hålet. Monte Rei passar spelare med lägre och medel hcp och kan uppfattas som en tuff utmaning om man har högre hcp. Servicen är fantastik från ankomst till dessa att man lämnar klubben med ett leende. Att banan är i topptrim året om behöver vi knappt nämna. Monte Rei är en ”must play” bana helt enkelt och tillika Seve Ballesteros Signature-bana.  

Quinta do Vale Golf är en Seve Ballesteros bana av klass. I ett öppet, naturskönt och på sina håll smått kuperat landskap har man på ett snyggt och prydligt sätt integrerat banan. Seves mål här har varit att skapa en trevlig golfupplevelse oavsett om du högt eller lågt handicap.  Breda fairways välkomnar bollen från tee men här finns också gott om utmaningar bestående av vattenhinder,  väldigt välplacerade bunkrar och en hel del ”dog-legs”. Från det högt belägna klubbhusets terrass har ni en härlig vy över nästan hela golfbanan.  

Quinta de Cima är en bana designad av välkända Rocky Roquemore. Banan är 6586 meter och är känd som "the championship course". Banan är extremt välplanerad med "dog-legs" till höger och vänster, böljande greener som är väl skyddade av bunkrar och vattenhinder. En portugisisk klassiker som spelas på par-72.


Quinta da Ria: Återigen är det Rocky Roquemore som designat. Banans första hål sätter standarden med sina 475 meter och avslutas på en av många ondulerande greener. De sista 9-hålen tar Er med på spel längs kustlinjen med en spektakulär panoramavy över Atlanten. En tämligen svår bana, men också en fantastisk utmaning och en riktig trevlig golfupplevelse på 6016 meter.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Monte Rie på Algarve ingår alltid hyrbil med fria mil och full försäkring.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar, vägtullar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolaget på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 6 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert.

Karta

Hotell

Monte Rei

Monte Rei

Vid Monte Ries golfbana bor ni i lyxiga, stora och exklusiva villor med 1 - 3 sovrum beroende på antal resenärer. Villorna är belägna centralt i området nära Medelhavsrestaurangen Veranda som ligger i anslutning till det avkopplande poolområdet. Runt knuten finns också Monte Reis Health Club med gym, bastu och SPA-behandlingar och två tennisbanor. Parkering finns i anslutning till alla villor. Villrona inrymmer ett fullt utrustat kök och stor elegant matplats, vardagsrum med LCD-tv, sovrum med anslutande badrum, balkong och stor möblerad uteplats i ansutning till trädgård. Naturligtvis är det fritt WiFi i alla villor och här finns kassaskåp och luftkonditionering. Villrona passar utmärkt för par, kompisgäng och familjer som vill spela golf eller bara umgås i en enastående natur och i eleganta omgivningar.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs