Skip to main content

Algarve - 5*****Penina Golf Resort med flygplatstransfer & 6 dagar golf


På Penina bor ni femstjärnigt och har 36 hål underhållande golf utanför dörren. Här kan ni koppla av vid det fina poolområdet innan ni tar en taxi till fiskebyn Alvor och äter kungligt för små pengar eller besöker stranden och nöjen på Praia da Rocha. Championship course som är en av de äldsta banorna på kusten komplettas väl av de två 9-håls slingorna Resort och Academy som skapar variation i spelet. Penina är kvalitet och bekvämlighet.

Mer om resan

Välkomna till ett av de mest klassiska golfhotellet på Algarvekusten. Med detta paket har ni det första 5*hotellet i Portugal och den första golfbanan att öppna i Algarve som bas på semestern. Med ett naturskönt läge och golfbana direkt utanför dörren är Penina ett bekvämt och avkopplande alternativ med hög service och kvalitet samt en bra utgångspunkt för både sightseeing och nöjen.

Penina Golf Resort ligger strax väster om populära orten Portimao där man finner ett myller av restauranger, butiker, kaféer, långa sandstränder och kvällsnöjen. En taxiresa från hotellet till staden tar ca 10 minuter och kostar ca €10. Söker man fiskerestauranger av hög kvalitet och med gemytlig känsla skall man bege sig till den mindre kustorten Alvor som också nås på 10 minuter. Skulle inte utbudet i de närliggande orterna vara nog når ni dessutom härliga Lagos på tjugo minuters bilfärd.

Fyra rundor golf ingår på 18 håls banan Penina Championship GC som ni finner direkt utanför hotellet, en bana som varit värd för Portuguese Open inte mindre än tio gånger...hittills. Dessutom ingår spel på de två fina 9-hålsslingorna Resort & Academy course där man spelar två varv vid varje speltillfälle.

Bor ni på Penina ingår, för er bekvämlighet, flygplatstransfer t/r från Faro flygplats. Önskar man istället flexibiliteten med en hyrbil kan det bokas till i bokningsproceduren och då ingår inte flygplatstransfer då bilen hämtas på Faro flygplats.

Avkoppling i massor, möjlighet till fart och fläkt, shopping, utflykter och bra golfbanor erbjuds i vårt paket till Penina där vi också bjuder på en middag på hotellet.

500:- rabatt avgår per person under 2018 om ni bokar senast 31/12 2017. Rabatten dras av på priset.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Penina på Algarve ingår privat flygplatstransfer t/r vilket innebär att en chaufför möter er i ankomsthallen på flygplatsen med en skylt med ert namn. Ni körs till hotellet och hämtas sedan upp på hemresedagen på angiven tid.

Önskar man istället hyrbil erbjuder vi möjligheten att boka detta mot tillägg. Våra hyrbilar är alltid fullt försäkrade och fria mil ingår. Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar, vägtullar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolaget på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Golf

I detta paket ingår 6 x 18 hål varav 4 spelas på Championship course, 2 x 9 hål på Academy respektive Resort course. Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Penina Championship Course: Denna legendariska bana var den första att öppna på Algarve och erbjuder några av världens finaste och mest utmanande golfhål. Banan har bland annat varit värd för inte mindre än 10 Portuguese Open tävlingar. Banan som är av parkkarraktär passerar genom skog och längs vattendrag. Underhållning kan utlovas både till de med höga som låga hcp.

Till detta ingår även två 18 håls rundor på 9-håls slingorna Resort Course och Academy Course.

Karta

Hotell

5*****Penina Golf Resort

5*****Penina Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort är ett hotell med riktigt god service och mycket goda faciliteter. Rummen är väl utrustade med allt man kan förvänta sig av ett hotell av yppersta klass. På området finns förutom golfbanorna och dess övningsområde, tennisbanor, utomhuspooler, gym, trädgårdar, joggingspår, biljard och cykeluthyrning med mera. Utomhuspoolen är inte uppvärmd och hotellet har inte inomhuspool. På hotellet finns fyra restauranger och en bar. En middag ingår i vårt paket. Ca tio minuter från hotellet ligger orterna Alvor och Portimao som erbjuder ett riktigt stort utbud av restauranger, shopping, barer och caféer.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs