Skip to main content

Portimao - 5*****Penina Golf Resort 1 vecka

Klassisk golfvecka med 36 hål utanför dörren 

Välkomna till det mest klassiska golfhotellet på Algarve. Det första 5*hotellet i Portugal och den första golfbanan på Algarve är er bas på semestern om ni väljer detta paket. Fyra rundor ingår på Penina Championship GC belägen utanför hotellet, en bana som varit värd för Portuguese Open inte mindre än tio gånger...hittills. Dessutom ingår spel på de två 9 håls slingorna Resort & Academy course. Avkoppling i massor går att få på detta rustikt eleganta hotell och vill man har mer fart och fläkt, botanisera bland restauranger och shopping så når ni trevliga orten Portimao på några få minuters taxi. Två middagar ingår på hotellet.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Golf

Golf

Penina Championship Course: Denna legendariska bana var den första att öppna på Algarve och erbjuder några av världens finaste och mest utmanande golfhål. Banan har bland annat varit värd för inte mindre än 10 Portuguese Open tävlingar.

Till detta ingår även två 18 håls rundor på 9-håls slingorna Resort Course och Academy Course.

5*****Penina Golf Resort

5*****Penina Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort är ett hotell med riktigt god service och mycket goda faciliteter. Rummen är väl utrustade med allt man kan förvänta sig av ett hotell av yppersta klass. På området finns förutom golfbanorna och dess övningsområde, tennisbanor, utomhuspooler, gym, trädgårdar, joggingspår, biljard och cykeluthyrning med mera. Utomhuspoolen är inte uppvärmd och hotellet har inte inomhuspool.

På hotellet finns fyra restauranger och en bar. Två middagar ingår i vårt paket.
Ca tio minuter från hotellet ligger orterna Alvor och Portimao som erbjuder ett riktigt stort utbud av restauranger, shopping, barer och caféer.

Hyrbil/transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Faro flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Faro flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs