Skip to main content

San Pedro - 4* Guadalmina 1 vecka

En lyxigare vecka med varierad golf 

Stilfulla Guadalmina är en perfekt bas för golfäventyr på Solkusten. Detta hotell har många återkommande gäster som njuter av läget vid havet, de många mästerskapsbanor som finns i området och som ser närheten till nöjesmetropolen Puerto Banus som ett plus. Vi kan utlova en värmande och välgörande golfvecka på Guadalmina, en av våra starkaste rekommendationer på Costa del Sol. 

Boende

Boende

Fräscht golfhotell

Fräscha golfhotellet Guadalmina med egen sandstrand, gemytligt poolområde, utmärkta restaurang och golfbanan South course utanför dörren är mångas favorit på solkusten. Här imponeras man av de stora och ljusa rummen, njuter den digra frukosten som serveras i restaurangen med utsikt över Medelhavet och mår bra i den rogivande miljön i trädgården, vid stranden eller i hotellets SPA efter en dag på golfbanan.   

Utsökt mat

Utanför hotellet ligger en mycket trevlig spansk kvarterskrog värd att besöka och cirka tio minuter öster om hotellet finner ni otaliga restauranger och nöjen i Puerto Banus eller i Marbella.

Golf

Golf

Guadalmina North Course

Guadalmina North Course har som systerbanan South course också ett antal år på nacken. Här slog man ut för första gången redan 1973 efter att Falco Nardi skapat en kortare och backigare bana än grannen South course, det är så terrängen ser ut norr om motorvägen A7 där banan är belägen. Har man inte hyrbil så kan man ta sig med golfbil från receptionen till klubbhuset (begränsat antal golfbilar vid hotellet) På North course krävs återigen noggrann precison på fairways då man annars riskerar att hamna i något av de dolda vattenhinder som finns i ruffen. Kort, kul, tekniskt utmananande, kuperad och ganska mycket vatten kan summera North course. Golfbil kan rekommenderas om man har svårt att gå kuperade banor eller om man reser under de varmare månaderna på året. Par 72, 5600 meter. 

Gudalmina South course

Gudalmina South course är som näst äldsta golfbana på solkusten en välvevarad åldring. Banan som varit en turistmagnet sedan 60-talet byggdes av Javier Arana redan 1959 och fick sig ett ansiktslyft 2002. Här väntar en utmanande historia med ganska smala fairways som på vissa håll kantas av trädgårdar och på andra håll gott om täta träd.  Strategi och välplacerade utslag är som på de flesta golfbanor a och o för en lyckad runda. En medelgolfare kommer ha goda chanser att hantera South course utmaningar på ett förtjänstfullt sett men spelare med högre hcp kommer få kämpa, främst kanske med längden på vissa hål och ofta med precision på fairways. Banan är överlag flack och promenadvänlig. Hotellgäster kan slå ut på trevliga hål nummer 10 som sträcker sig längs Medelhavet och ligger direkt vid receptionen om så önskas. Par 72, 6082 meter.

Atalaya Old Course

Atalaya Old Course byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur. En ganska förlåtande bana där man kan spela säkert eller utmana sig själv. Som på många andra håll möter ni mycket strategiskt placerade bunkar, snabba greer och fairways kantade av olivträd, kaktusar och eucalyptusträd. Arkitekt är 1925 års Tyskla golfmästare och en av landets bästa banritare Bernard von Limburger. Banan är lätt att gå. Par 72 på 6142 meter. HCP men 28, damer 36. Atalaya Old brukar vara en favorit bland våra gäster.

El Paraiso

El Paraiso är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Guadalmina ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

 

Om resmålet

Golfbana som granne

Lyx och elegans med hav och golfbana som granne centralt på solkusten.

Fräscht lyxhotell

Välkommen till det fräscha och lyxiga golfhotellet Guadalmina, som erbjuder en egen sandstrand, ett gemytligt poolområde, utmärkta restauranger och golfbanan South Course som du har precis utanför din dörr! Detta har blivit en stor favorit bland våra resenärer på solkusten, och vi är inte förvånande.

Fantastisk frukost

Förutom att ni kan låta er tjusas av de fantastiska stora och ljusa rummen, så får ni även njuta av den utmärkta frukosten som serveras i restaurangen, med en hänförande utsikt över Medelhavet. Njut av den avslappnande miljön i en rogivande trädgården, ta er ner till stranden för ett svalkande dopp eller njut i hotellets SPA efter en härlig dag på golfbanan.

Utsökt mat

Utanför hotellet finner ni en mycket trevlig spansk kvarterskrog, som vi tycker är värd att besöka! Skulle ni vilja ta er lite längre, så finner ni otaliga restauranger med autentisk medelhavsmat och nöjen i Puerto Banus eller Marbella, belägna cirka 10 minuter från hotellet.  

Två banor

Golf spelas på hotellets två banor, South och North course samt på väl valda banor i omgivningarna.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs