Skip to main content

Orihuela - 4****Campoamor med fullt försäkrad hyrbil, Las Colinas & Lo Romero

En favorit med golfbanan utanför dörren 

Campoamor bjuder in till en vecka i lugna och natursköna omgivningar ca tio minuters bilfärd från Torreviejas hektiska turismstråk. Med 18 hål utanför dörren, en golfrestaurang med prisvärd meny och terrass med härlig utsikt över Medelhavet kan man verkligen komma till ro. Med sitt lilla hotell blir det aldrig jäktat utan här kan man koncentrera sig på golfen och semestern. Utöver hemmabanan spelar ni två av kustens mest respekterade banor Lo Romero och Las Colinas.  

Mer om resan

Vårt guldkorn Campoamor, beläget en kort biltur från ”svenskorten” Torrevieja söder om Alicante, bjuder in till rofylld och avslappnande miljö i idylliska omgivningar. Här bor ni på hotell av god klass i direkt anslutning till klubbhuset med restaurang och härlig solterrass, några få steg från tee 1 på banan Campoamor.

De tre första avgångarna i april från respektive flygplats inkluderar en tävlingsrunda på El Valle inkl. lunch och prisutdelning. El Valle är en bana med meriter som Europatourkvalbana och här har Joakim Lagergren banrekordet. Kanske läge att utmana?

På rimligt promenadavstånd finner ni ett femtontal restauranger, pubar, supermarket och service i det lokala centrumet. På femton minuter med hyrbil/taxi når ni det större utbudet i Torrevieja där ni också kan besöka den populära Fredagsmarknaden eller avnjuta den soliga eftermiddagen vid någon av de fina stränderna.

Grannbana med Campoamor är Las Colinas, en bana som rankas väldigt högt i Spanien och som arrangerat Europatourkval bland annat. Tjugo minuter bort finner ni också mångas favorit Lo Romero som imponerar i kvalitet och underhållning. Dessa banor spetsar till ett redan trevligt paket till Campoamor där ni kombinerar lugn med möjlighet till strandliv och fest i Torrevieja.  

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Hotell

Hotell

Hotellet ligger vackert beläget beläget ca 10 minuter från havet och Campoamors småbåtshamn. Som golfgäst bor Ni på Golf Hotel Campoamor i smakfullt inredda och välutrustade enkel- eller dubbelrum, de flesta med golfbaneutsikt och morgonsol. I direkt anslutning till hotellet ligger den välrenommerade restaurangen med dess omtalade uteservering som har bedårande milsvid Medelhavsutsikt, en välsorterad golfshop med närhet till första tee och träningsområde.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Campoamor, 2 x 18 hål på Lo Romero och 1 x 18 hål på Las Colinas.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Campoamor är något kuperad och har inslag av park/skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är vackert utlagda (utan byggnader kring varje hål) i det naturliga landskapets böljande karaktär där man från vissa hål skymtar Medelhavet och andra hål med angränsande apelsin- och citronlundar. Banan kräver oavsett spelstandard en spelstrategi för en bra score, då placeringen av slagen är viktiga inför nästkommande men framförallt gör bra inspel oftast puttningen betydligt enklare då greenerna är stora och snabba med utmanande lutningar.

Las Colinas är en mästerskapsbana med erfarenhet av att vara Europatourkvalbana. Här är det fokus på service från ankomst till dess att man avslutat sin dag på klubben. Det är välkända landskapsarkitekten Cabell B. Robinson som designat banan, samma designer har även ritat andra magiska banor som Finca Cortesin, Praia del Rey och La Reserva bland annat.  Här erbjuds flera olika tees för utslag vilket för banan spelvänlig för de flesta av oss golfare. Det bjuds på breda fairways som sträcker sig ut i det smått böljande fridfulla och obebyggda landskapet. Snabba stora greener finns att landa på och en hel del större välplacerade bunkrar att helst undvika, både på fairway och runt greener. Las Colinas är inbjudande både som golfbana och naturupplevelse.

Lo Romero öppnade 2008 och är ett guldkorn som inte alla vana Costa Blanca golfare upptäckt ännu. En bana som satsar på sitt skick. Här finns inget egentligt klubbhus eller restaurang utan alla pengar går till att underhålla banan och hålla den i konstant exemplarisk kondition. Här spelar man ett av kustens både roligaste och mest utmanande hål, nummer 18. Utslag sker från en höjd där ni blickar ner flaggan som står på en inbjudande ö-green. Frestningen är stor men skall man gå för green tidigt? I övrigt bjuds på trevligt varierande hål i en magnifik miljö med utsikt över Medelhavet från vissa hål. Banan är kul oavsett hcp, utmanande för de rutinerade och spelvänlig för de nyare golfarna.

 

Karta

Hotell

4****Campoamor

4****Campoamor

Hotellet ligger vackert beläget beläget ca 10 minuter från havet och Campoamors småbåtshamn. Som golfgäst bor Ni på Golf Hotel Campoamor i smakfullt inredda och...
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs